[BILD]: Kan Tokio Hotel sova lugnt igen?


Killarna från Tokio Hotel erbjuds fred! 
Efter att ett stalkergäng hat attackerat bandet och Tokio-Tom flippade ur på en bensinstaionen, diskuterade tjejernas advokat med Bill och Tom's (19) advokat.

Advokatens erbjudande:
Han släpper åtalet mot Tom ifall bandet drar tillbaka anklagelserna och lägger andra kriminella klagomål åt sidan.

Tokio Hotel's producent och manager David Jost berättade om fredserbjudandet från deras sida: "Självklart är det möjligt, om det finns garanti för att stalkerna inte närmar sig familjemedlemmarna till Tom och Bill samt killarna själva."

Vad som hände:
Tokio Hotel-gitarristen Tom Kaulitz (19) var vid en bensinstation för en vecka sedan i Hamburg. En ung 21-årig kvinna tog upp hans cigarett han slängde ut på marken och pressade den mot hans bilruta. Tom slog sedan kvinnan och det anmäldes. Kvinnans stalker-gäng kallar sig själva "Les Afghans on tour" (Afghaner på turné) och är från Frankrike.
(..)

Kort sammanfattning: Stalkernas advokater erbjuder Tom att anmälningen mot honom släpps (vilket bara kunde ge honom böter) om bandet släpper sina anklagelser mot tjejerna (Ex: slagit Simone, skadegörelse på egenom och stalking, vilket skulle ge en större böter eller tid i fängelset). David Jost säger inte att han håller med MEN han säger att det inte är omöjligt om det hindrar stalkerna från att komma nära familjen. Kanske att dem fixar ett besöksförbud, vi får väl se hur dem tänker lösa detta! Hoppas ni förstår vad jag menar här, lite krångligt kanske..

Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa

Kommentarer
Postat av: Sussi

Skrattretande erbjudande. Åklagaren måtte verkligen tro att de är idioter. Skulle de anta erbjudandet utan att några andra åtgärder vidtogs så skulle ju tjejerna fortsätta som vanligt efteråt. Bra svar av Jost!

2009-04-24 @ 13:28:16
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Det är oftast så det går till, "if you drop yours I'll drop mine". Jag citerar Momma Carol med detta: "This is the best thing for the band. If the girls drop the charges and walk away with a restraining order its the same as Tom being innocent." Det kan vara såhär också att stalkernas advokater har sett videorna och bilderna alla fans har samlat ihop för att hjälpa killarna, och i sin tur valt att göra sådär eftersom man kan få minst 3 år för stalking i Tyskland. Men jag vet inte, ingen av oss vet hur slutresultatet blir än. Vi får vänta och se :D

2009-04-24 @ 13:34:39
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Sussi

Ja med tanke på att Tom högst kan få böter, så känner nog åklagarsidan av att de ligger i underläge här ... Personligen tycker jag inte att Jost &co borde anta erbjudandet även om tjejerna skulle få besöksförbud. De är farliga människor och borde vara inlåsta för länge sedan.

2009-04-24 @ 13:51:19

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0