[bild.de]: Tjejgäng stoppar Tokio Hotel's nya album

Tjejgäng stoppar Tokio Hotel's nya album

Bill [19] och Tom Kaulitz [19] skulle ha varit i Los Angeles för att göra klart deras nya album. Flygbiljetter var bokade med "Tokio Hotel" tvillingarna stannade. Dem stannade på grund av rädslan för deras mamma, vilket de franska tjejgänget "Les Afghanes On Tour" har hotat med.

För elva dagar sedan, ska Tom ha slagit Perrine D. [21], en fransk kvinna på en bensinstation i Hamburg. Före det var det att hon som förolämpat honom innan hon pressade en cigarett mot hans bil.

Poängen med månaders jagning av musikerna? "Efter ett flertal trakasserier och hot, har det varit många tillfällen då olyckor kunnat inträffa på grund av att stalkerna har jagat dem i bilar," säger managern David Jost till BamS. Bill och Tom har skickat in ett klagomål, det gjorde även Perrine D.

Sedan gav advokaten till den franska kvinnan ett förslag att dra tillbaka Perrine D.'s klagomål om tvillingarna gjorde samma sak. "Vi gjorde det under förutsättning om att de i ett skriftligt avtal skulle få ett besöksförbud så att de håller sig borta från bandet och deras familjer." Men istället för att skriva under, sparkade den unga kvinnan sin advokat. Jost: "På detta sätt kommer vi inte släppa våra anklagelser. Vår advokat ansökte om skydd och fortsatta klagomål som kommer gå mot de andra."

Dessa tjejer har sedan tidigare kastat flaskor på bandet's bilar, berättar bandet's manager. Den 8:e April, hotade de unga kvinnorna tvillingarnas mamma. Jost: "Att hota deras mamma och i detta fall, attackera henne, är det värsta som har kunnat hända Bill och Tom. Så fort det går mot deras familjemedlemmar, skjuter dem andra prioriteter åt sidan." Detta är anledningen till varför Bill och Tom inte vill lämna deras mamma ensam för stunden.

Men varifrån kommer denna otroliga hat till bandet från? En insider från en fancirkel förklarade för tidningen Bravo för inte så länge sedan: "För ett år sedan, hyrde några av de franska tjejerna en lägenhet på samma ställe som Tokio Hotel tvillingarna, bara för att komma närmare dem." Men Bill och Tom ville ha sin frid på sina lediga dagar. Insidern fortsätter: "Stalkerna ville inte acceptera det och blev arga." Vad gäller bandet och tjejerna just nu har ingenting att göra med fankärlek längre.

Tack till Lenny. Svensk snabb översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Kommentarer
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Innan någon blir helt galen nu så vill jag tillägga detta, ett citat från Momma Carol: "Försök att lugna ner er. Dessa tjejer tar tid. Ingen av dem är i fara mer, och killarna kommer börja jobba på deras album så fort deras nerver lägger sig." (Så fort deras nerver lugnar sig, alltså).

2009-04-26 @ 13:38:47
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: emmelie

tycker det är så jävla tråkigt att det skulle behöva bli såhär för första början.. att dem ska behöva gå igenom det här.. helt sjukt.

2009-04-26 @ 14:01:14
URL: http://emmelieholmberg.blogg.se/
Postat av: Emma

men gud, det är ju helt sinnes, önskar man kunde hjälpa grabbarna bättre nu. <'3

2009-04-26 @ 14:41:04
Postat av: Sussi

Inte i fara mer? Så länge tjejerna inte är inlåsta kan ju vad som helst hända. Jag fattar inte varför polisen inte tar ställning NU. Bevisen är ju hur många som helst! Vad ska behöva hända innan de åker fast?!



Stackars killar och deras familjer. :'(

2009-04-26 @ 14:42:10
Postat av: Anonym





Det är väl inte Bill & Tom som har luva & något tygg för halsen/munen, om du förstår vad jag menar,är det dom ?

2009-04-26 @ 15:15:13
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Sussi

Vad Carol menade var att om tjejerna skulle göra nåt, kommer dem inte undan. Dem är inte inlåsta, men väl under bevakning.



Anonym

Nej, det är två av stalkertjejerna från gänget.

_________________



Det går dessutom rykten om att idag (26e April) så blev Tom och Bill sedda på Mc Donalds med vakter med sig! Ska vara vakter från polisen. Helt sjukt, dem kan inte ens gå till Mc Donalds längre utan polisbeskydd O_O

2009-04-26 @ 15:31:40
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Anonym

Fan vad ledsen o sur jag blir?! :'(

VF kan inte tjerna inte bara sluta!!!

Finns det INGET vi fans kan göra åt det här?!

Vi fans har faktiskt sen mars väntat på albumet och nu fåtr vi vänta ände tills..ja efter áugusti innan vi kan få höra på TH OTROLIGA musik!

2009-04-26 @ 16:05:40
Postat av: Anonym

Åh jag blir så himmla ledsen, tycker så synd om Bill & Tom :'( önskar jag kunde göra något :'(



.Bill ♥ Tom.





2009-04-26 @ 16:18:29
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

^ Man önskar ju man kunde göra nåt, men tyvärr..

2009-04-26 @ 16:27:28
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Sussi

Personligen så bryr jag mig inte så mycket om hur länge vi måste vänta på det nya albumet, så länge killarna och deras familjer får leva i trygghet. I en sådan här situation måste vi bortse från våra egna behov och försöka stötta killarna så mycket vi bara kan. Hur man nu ska kunna göra det ...



Och vaddå om de gör nåt mer? De har ju redan orsakat skada, varför kom de undan de gångerna? Åhh jag blir så arg ...

2009-04-26 @ 16:34:45
Postat av: Jossan

oh jag blir så jävla sur på dom dära. att dom bara vågar hålla på sådära. polisen borde lätt ta dom. Dom är lugnt sinnesjuka. eller ja enligt mig. det är så jävla synd om tom och bill. jag skulle slagit ner dom för länge sen om det hade hänt mig. men att hota deras mamma och hålla på. hur jävla lågt kan man sjunka? hur långt tänker poliserna låta det gå ens?..

2009-04-26 @ 17:47:49

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0