[Bild.de]: Standbröllop på ön Rügen!

Free Image Hosting
Simone Kaulitz, mamman till Tokio Hotel-tvillingarna Bill och Tom (19) och hennes livspartner Gordon Trümper (37), sade "ja" på den norra stranden.

Gäster tittar fundersamt på ett par som går tillsammans mellan sanddynerna. Han är klädd i brun jacka, beiga byxor och hatt. Hon i vit bröllopsklänning och axlarna täckta med sjal. Vädret är 28 grader här!

Ryktena sprids fort i Göhren: Hon är Simone Kaulitz, mamman till Tokio Hotel-tvillingarna Bill och Tom (19), och hennes partner sedan länge Gordon Trümper (37) som sade "ja" till varandra på norra stranden - väldigt romantiskt ställe vid havet.

Konstnären från Loitsche (Saschen-Anhalt) och gitarristen i bandet Fatun har känt varandra i 12 år. På hans "RockScool" i Magdeburg, lärde sig Tom att spela gitarr.

På lördagen klockan 14:30: Paret promenerade tillsammans med bröllopsgästerna från "Amber Palace" av hotell "Hanseatic" till de vita bröllopstältet på stranden. Gardinerna är fördragna - i minst 45 minuter under cermonin.

Frågan de irriterande besökarna ställer: Varför är utedasset vid bröllopstältet?

Efter cermonin roade de sig med champagne och buffé bakom tältet - inklusive heta kyssar från de nygifta. Och med mycket drinkar och godsaker är toaletten bara till för nödvändiga plikter för att hotellet är för långt bort. Först vid 18.30 drog sig bröllopsgästerna tillbaka och firade på "Amber Palace" till morgonen. Bill och Tom sjöng även en serenad.

Tokio Hotel-stjärnorna sågs offentligt igår i Göhren då de rastade sin hund med hög säkerhet.

Tack till Evelyn. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Äntligen har jag sett hur simone ser ut :DD:D

2009-08-03 @ 15:37:59
Postat av: Lillan

Finns det bilder på twinsen när dom var på Rügen?=)

2009-08-03 @ 17:58:27

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0