De Bravo #20/2009

Nu pratar tjejgänget!

Stora solglasögon döljer ögonen på Perrine (21), Angelina (25), Noemie (20) och Aurore (21). Bravo träffar de fyra fransyskorna a.k.a "Les afghaner On Tour". De rättar oss: "Vi har aldrig kallat oss så", säger Noemi. "Andra fans har kallat oss för det, vi har bara tagit över namnet".


Tjejgänget blev känt i hela Tyskland genom en incident i Hamburg. Vid en bensinstation slog Tokio Hotel-gitarristen Tom Kaulitz (19) Perrine i ansiktet. För att skydda sig, har han senare sagt. Flickorna från Frankrike har förföljt bandet, deras familjer och vänner sedan ett halvår tillbaka och även attackerat dem. Vad är sanningen bakom anklagelserna? "Vi är inga stalkers", hävdar Noemi, och tillägger: "Tom ljuger för att rädda sitt eget skinn och sin karriär". Men är anklagelserna mot tjejgänget verkligen bara en ursäkt för att försvara Toms beteende? Har de inte avvakat killarna för att sedan slå till? "Vi har suttit ett par gånger i vår bil framför tvillingarnas hus. Men vi var bara vanliga fans och ville se våra idoler. Det var ett slags äventyr för oss men vi har aldrig trakasserat dem. Vi har inte heller attackerat Bill och Tom's mamma, som hon själv påstår". Mot detta talar rapporterna från bandet och en anmälan mot de franska flickorna. De ska ha slagit en mobiltelefon ur handen på Bill och Tom's mamma. Tjejerna ger inte heller något större intryck av tillit.

Det finns bilder på Internet där de är maskerade. På deras myspace, vars konto är spärrat just nu, hotar de att göra andra människors liv till ett helvete. Deras humör beskiver de som "djävulskt". Normala fans eller stalkers - vad är sanningen? "Det är inte vi på bilderna", säger Aurore. "Vi har aldrig använt masker och det med handdukarna var bara kul". För några veckor sedan började Tokio Hotel filma sina fans. "Vi tyckte det var komiskt, men ville inte bli igenkända på filmerna".


Hotbrevet då, som tjejerna ska ha skickat till bandet? "Det var ett stort missförstånd!" Men i brevet hotar de med en mardröm. Deras förklaring: "Vi hade sett i olika TH-forum på internet där ett stort antal fans planerade att anfalla killarnas hus i Hamburg. En mardröm! Vi ville bara att Bill och Tom skulle vara försiktiga!" Ett dåligt försök till bortförklaring - trots allt hotade tjejerna dem relativt öppet i brevet med orden "Vi är missnöjda, vi är otåliga, förstår ni oss?" "Afghaner On Tour" kommer också i övrigt med bortförklaringar. Nej, till Hamburg har de inte bara flyttat på grund av Tokio Hotel, utan på grund av deras jobb samt förbättra sin tyska. De har inget bevis för detta. Var de arbetar vill de inte säga. Och även rykte om att gänget bor i samma hus som Tom och Bill är inte sant, enligt Perrine. "Vi har alla lägenheter i norra Hamburg, pojkarna bor i den södra delen av staden." Kort sagt, tjejerna säger sig  vara oskyldiga och att de bara är vanliga fans. Tjejerna ser sig själva som offer och inte förövrare: "Vi har inte gjort något fel." Och sen finns det också en riktigt bra nyhet för Tokio Hotel: "Vi vill aldrig se bandet igen", säger Perrine. "Vi är inte Tokio Hotel fans längre. Det är över!" Bill, Tom, Gustav och Georg kan nu sova något lugnare - utan att vara rädda för att bli trakasserade. Förhoppningsvis håller tjejerna sitt löfte denna gång..
Tack till Evule (använde hennes Googleöversättning till engelska) och Linda för scans.
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Bara bullshit! "vi är inte th fans längre!" HAHA!! dom har fan aldrig ens varit några fans. Vidriga fraska luder!

2009-05-06 @ 16:01:46
Postat av: Mistan

"bara vanliga fans" my ass säger jag bara

2009-05-06 @ 18:51:51
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

"YES!" på THF - sluta sno mina texter utan att ge creds :D Folk skickar mejl till mig hela tiden om det! Folk har ögon öppna, serru.

2009-05-07 @ 15:46:52
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0