MDF1: Devilish/Tokio Hotel - 29/8 2003


År 2002 besökte ett kamerateam ett ungt band i Loitsche, då kallade de sig fortfarande Devilish och övade nere i källaren i Bill och Tom Kaulitz's hus. Nu vet alla vilka vi pratar om eftersom detta band blev Tokio Hotel. 

Det är Tom, hans namn är Georg, och här har vi Gustav och hans namn är Bill. Tillsammans är de Devilish från Magdeburg. Devilish rockmusik, handskrivet och hemmagjort. Det finns många såna här band, men dessa killar har två speciella saker: Det första, de gör musik då de är väldigt unga och det andra, deras frontman Bill är en liten stjärna. Han deltog i TVprogrammet Star Search, han tävlade mot tusentals andra människor och kom ända till kvartsfinal. Ingen förväntade sig att han skulle komma så långt.

Bill:
 "Det var väldigt häftigt, trots att jag blev tvungen att lämna tävlingen så kommer minnena kvarstå. Det var väldigt trevligt att jobba med alla människor och musiklärare. Det var härligt.

Efter Bill's framträdande i programmet har några saker förändrats. Nu blir han igenkänd och folk frågar efter autografer. Det är en positiv sak för bandet, Bill's populäritet gör bandet mer känt. Devilish hemsida har blivit besökt 10 gånger mer än förr, stora skivbolag har visat intresse men de vill inte avslöja något mer. Vad de vill åstadkomma är uppenbart!

Gustav:
Ett skivkontrakt. Att komma dit där vi blir igenkända och kanske att någon kommer bli intresserade av oss. Jag tror att det är vad vi alla önskar. Det är vår målsättning!

Efter Star Search går han tillbaka till koncentrationen på bandet, de har 8 av egna låtar och sitt egna album. Rockigt och mottagliga låtar som passar i kategorin "independent rock". "Leb die Sekunde" är en av deras favoritlåtar. Ibland har de olika åsikter och speciellt tvillingarna Tom och Bill, har många oenigheter.

Tom: Ibland handlar det om Star Search, när vi har olika åsikter. Men det är okej, det är ingenting allvarligt. Man kan säga att det är lätt att glömma det.


Den 20:e September har de deras nästa stora framträdande, som kommer äga rum på finalen av Music Kids i Magdeburg. Den som vinner där kommer ett steg närmare berömmelse och kanske då kommer Bill och co. spela på scen där den rika förebilden Robbie Williams brukade stå.


Svensk snabb översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Men gud va söta de är alltså! Man vill bara nypa Gustavs kinder typ ju! xD

2009-05-08 @ 17:50:27

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0