Tokio Hotel har skrivit på för WMA!

För ett tag sedan släppte Tokio Hotel sitt samarbete med bokningsagenturen Four Artists och nu har det kommit ut uppgifter om att de har skrivit på ett kontrakt med bokningsagenturen WMA (William Morris Agency). Den här agenturen skötte Tokio Hotel's bokningar under 2008 i Nord -och Sydamerika!

"Efter ett framgångsrikt samarbete i Nord -och Sydamerika, kommer Tokio Hotel nu att bli representerade i Europa och Australien av världens största agentur", säger David Jost.

Här är nyhetsbrevet som kom från Universal, i ett nyhetsbrev.
Och här är den engelska versionen av det, översatt av Carina på THA.

Det ryktades om tidigare att man kunde boka Tokio Hotel för privata spelningar på fester osv, detta är inte samma agentur. Den sidan där det kom upp på, där man kunde boka bandet var American Entertainment Productions och det är då som sagt, inte samma. William Morris Agency är en respekterad och internationell agentur med artister, Hollywood skådespelare, producenter osv. Här är några namn att nämna: Foo Fighters, Lady GaGa, 50 cent, Rihanna, Catherine Zeta Jones och Alicia Keys. På AEP kunde vem som helst gå in på hemsidan och boka band/aritster, men det här är någorlunda svårare! Om man kan boka Tokio Hotel för någon privat spelning, återstår att se - kanske kan man, om man är villig att betala ett par miljoner 8D Vi får väl vänta på mer information om det här, känns lite.. Ja, heh!

Updatering! Enligt Stern på THA så är de sista meningarnas betydelse så här (översättningen av Carina var alltså inte så bra förklarad som man trodde och Stern vill inte klaga på översättninge utan bara rätta till det.) Jag citerar: "Jag förstår att när de säger privata konserter så menar de turnédatum till Tokio Hotel, konserter där bara Tokio Hotel uppträder. Och samarbetande konserter - festivaler och sådana saker. Det står inte heller att albumet kommer släppas senare i år utan bara att de kommer släppa ett album i år."

Då förstår jag precis, hoppas ni också gör det!

Tack till AnnaLeeKaulitz, Carina och Coolbreezgirl @ THA!

Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0