[Bild.de]: Tvillingarna Kaulitz har hörselproblem

Free Image Hosting
"Vi hör dåligt på grund av hög musik"
De är det mest framgångsrika tyska band just nu, deras tredje album "Humanoid" kom precis ut och i februari ska de ut på en stor turné. BILD pratade med de fyra tonårsrockarna från Tokio Hotel - Bill, Tom, Gustav och Georg om kärlek, fans och dålig hörsel.

Var ni verkligen tvunga att ta ett hörseltest efter fyra år av skrikande tjejer?
Tom:
Nej, men jag och Bill har haft dålig hörsel sedan vi föddes. Därför pratar vi så högt.
Bill: Ja, och när våran hörsel blev ännu värre så var det pga att vi hör superhög musik och inte pga allt skrikande. Det är förresten det allra häftigaste som finns! Vi älskar när våra fans skriker ut sina känslor.

Ni ska spela i Color Line Arena den 28e februari. Vad kan fansen förvänta sig?
Bill:
Det kommer inte bbara bli en livekonsert utan också en mycket, mycket stor show. Vi har designat en väldigt häftig scen med en scendesignare från London - med pyroteknik [om ni inte vet vad det är så läs om det här], en LED-skärm [om ni inte vet vad det är så läs om det här] och många rörliga moment. Vi kommer att resa med två turnébussar och mer än tio lastbilar.

Byter ämne - Bill, är det sant att du inte har haft en flickvän sedan du var 15 år?
Bill:
Ja.
Ingen tid?
Bill:
Det är inte bara pga det. Om jag skulle vara kär skulle jag släppa allt annat. Jag skulle till och med flytta till en annan stad eller ett annat land men eftersom jag inte går ut så mycket så har jag inte chansen att lära känna någon eller att få en starkare kontakt - förutom med andra kändisar eller någon i teamet.
Hur ska hon vara?
Bill:
Jag kan inte säga det på hennes utseende. För mig handlar det om kärlek vid första ögonkastet. Jag måste ha känslan att jag kan lita på henne redan från början. Hon ska vara spontan och full av liv.

Hur ser det ut i kärlekslivet för er då?
Georg:
Jag har haft ett förhållande i över ett år.
Tom: Förutom Georg så är resten av oss singlar. Jag har aldrig varit kär förut. Det är inte bara för att jag är känd utan för det finns många vackra kvinnor utan det handlar om helheten.
Tack till Loren för engelsk översättning. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Kommentarer
Postat av: sara

aaaw :D <3

2009-11-30 @ 14:19:26
URL: http://saraolenius.blogg.se/
Postat av: Anonym

har alltid funderat på hurdan hörsel de har med tanke på all musik och allt skrikande 8D kul att få svar på det x)

2009-11-30 @ 14:20:02
Postat av: Anonym

OMG! TURNEBUSSAR IGEN :d TRODDE DOM SKULLE ÅKA MED FLYGPLAN FRÅN STAD TILL STAD :D <3 Nu får mamn ju chans att se dom utnaför hotellet också :D

2009-11-30 @ 15:03:19
Postat av: Anonym

Föresten, en jävla massa grejer dom kommer göra på turnen! De lär väll bli som Britney Spears, hon har ju en show också och int ebara en konsert som förut =) Skoj !

2009-11-30 @ 15:04:01
Postat av: Emma Axelsson

Tack för artikeln! Kul med lite turnenews ;D

Postat av: bella

sorligt det där med att dom bara kan få en starkare kontakt med andra kändisar eller någon i teamet, men dom har ju sagt tidigare att kändisar bara är ute efter sådana som kan göra dom mer kända, eller hur det nu var, det var iallafall ytligt bara

2009-11-30 @ 18:47:20

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0