(signering) Paris, Frankrike - 28/10 2009 ~1

Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
By: Morgane T.

Free Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
By: Audrey.


Kommentarer
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Som ni ser på andra bilden har inte Gustav svart hår längre. XD Och vill ni ha lite info från kvällen igår så vet jag att Natalie köpte 6 öl för 5 Euro styck till sig själv och satt och drack i baren. Fanet som berättar detta säger att "som vanligt dricker Natalie massa alkohol", lol. Inte så viktigt kanske, hahaha.

2009-10-29 @ 14:34:57
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Mandi

hahah, en massa alkohol? XD Visste jag inte om henne :D

2009-10-29 @ 14:54:30
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Inte? XD Hon brukar ofta sitta i hotellbarer och dricka iallafall XD Aja, skit samma. Gustav's hår ser lite ljusbrunt ut faktiskt :O Är det bara jag som tycker det?

2009-10-29 @ 14:58:39
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: fanny.

Tycker också håret ser lite ljusbrunt ut, inte helt blont i af. men är natalie med TH hela tiden ? Visste faktigst inte heller att hon drack massa hahah. ^^ Det är ju många fans som ogillar henne, har dom någon andledning eller gillar dom bara inte henne ? kram.

2009-10-29 @ 18:55:08
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Visste inte du heller det? XD Det finns ju annars massa efterfest bilder på henne och grabbarna från olika galor då hon dricker. ;p Mja, bara att hon får vara nära killarna stör många fans och det är en av anledningarna. Sedan är det ju också för att hon är så arrogant (enligt vissa fans iallafall), tycker att hon är så mycket bättre än alla andra och vill visa hela världen att hon får vara nära TH (vilket hon vet stör TH fans men det är ju det hon verkar gilla, att irritera oss/en del så hon får uppmärksamhet 8D) och att hon är vän med dem privat osv. Hon känner dem och vill att hela världen ska veta det, vilket vi gör, men hon verkar vilja skryta sådär och sedan brukar hon kolla sådär upp och ner på fans som om hon är mycket bättre än alla andra = TH fans. Jag har aldrig mött henne men vet flera som har och nästan alla säger att hon är en arrogant jävla bitch så jadu.. XD Hon vill att alla ska vara avunsjuka på henne, alla är det och hon vet om det ;) Det är just DÄR skon klämmer, haha. Därför "hatar" alla fans henne eller ja, många iallafall! Men men, jag dömer henne nog den dagen då jag träffar henne XD Vet vem, hon kanske är skit schysst ;) Hoho. Det är förresten också en sak, en del säger att hon bara är snäll mot vissa fans - dock är det inte hennes jobb att vara snäll mot någon av oss utan hennes jobb är att sminka och fixa håret på killarna, inget annat. Aja, det är en hel del mer såna här små saker iallafall =) Fansen är ju inte precis snälla mot henne heller, inte alla fans iallafall och det är väl som en ond cirkel egentligen. Om Natalie inte beter sig som hon gör (alltså, är en bitch och ser ner på alla fans som om hon vore the queen of the world ungefär) så skulle det inte vara så här XD Once again, jag har inte träffat henne så jag kan inte döma henne så men jag kan lyssna på vad andra som faktiskt har träffat henne har att säga :)

2009-10-29 @ 19:10:29
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Sab.

jag har träffat henne en gång och hon tittade på mig som jag vore dum i huve Oo' hon typ... tycker tjejer som är blonda, vita och smala (ja, jag är mulatt) är bättre elr nått ba för att hon själv är det ! fetaste bimbon är hon :'D hon är en bitch, hon ger en bitchlooken lix.. aja det är iallaflal vad jag kan säga om henne från den gåmgen jag träffa henne :'D hon är typ sådär... asså, hon vet att alla fans älskar bill och typ därför går hon alltid nära han för att göra alla avis -_- det funkar lix varje gång också ! dte ända hon vill ha är uppmärksamhet :'D

2009-10-29 @ 19:14:36
Postat av: sara

gustav är supersöt med sin rutiga skjorta :) ♥

2009-10-30 @ 12:31:17
URL: http://saraolenius.blogg.se/

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0