Mininyheter - 14/4 2010

¤ Uppdateringar från Paris, Frankrike: Igår kom det ut att Gustav ska ha bott på ett annat hotell än resten av killarna (han saknas på paparazzibilderna tagna utanför hotellet då de andra tre anländer till hotellet i Paris) och nu säger franska fans (som var på hotellet idag) att Gustav har med sig sin familj nu på sista konserten och det är nog anledning till att han bor på ett annat hotell med dem, helt enkelt för att komma bort från all uppmärksamhet. Andra nyheter då: Nu, strax innan 18.00, är det soundcheck igen. Det var souncheck tidigare idag också. Tvillingarna och Georg gav autografer till fansen utanför hotellet innan de begav sig till arenan, men det har ni väl fattat redan eftersom jag har lagt ut bilder på det, haha! XD En bild på fansen tidigare idag utanför hotellet Georg och tvillingarna bodde på: 

¤ Uppdateringar från Paris, Frankrike: Enligt uppgifter ska 10.000 biljetter ha sålts till kvällens konsert i Paris. En bild på fansen inne i arenan (OBS! Denna bild tog i början av insläppet så alla är inte inne än!) som är tagen av colordeangel:

Edit! David Jost är på plats. Han har inte synts till sedan Arthur und die Minimoys 2 premiären i Berlin den 22 november och innan dess, MTV EMA tidigare samma månad. XD Kul att han är på plats, nu är det bara Dunja som saknas! ;) Hittade nyss denna bild, packat med fans:


¤ Idag kl 15.00 skulle vi som sagt få #GoodbyeHumanoidCity som Trending Topics på Twitter, och vi lyckades! Dock hittade jag ingen bättre screen än detta för att bevisa det men den duger! ;p

Kommentarer
Postat av: Sassydeluxe

Jag var dâr! Det var saa ja*la bra samanlignad med Sverige och Norge! DJs och saadar, men fy farao va varmt!

2010-04-15 @ 14:43:40
URL: http://myspace.com/alcatrazpsycho

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0