[AutoEvolution.com]: THs Audi fotograferingsvideo


Tokio Hotels Audi fotograferingsvideo
Vad har det tyska poprock bandet Tokio Hotel, den tyska tillverkaren Audi och inte mindre än 22 nordamerikanska klassiska muskelbilar gemensamt? En väldigt spektakulär video...

Den tyska tillverkaren bevisar ännu en gång att de kan hyra någon väldigt kreativ genom reklambyråer. Som syftar till att popularisera den nya lanserade Audi A1. Det nya PR-tricket av Audi för samman Tokio Hotels Tom och Bill Kaulitz och deras specialgjorda Audi A1 för en kort tävling mitt i en uppställning av muskelbilar för den visuella effekten.

Det här är inte första gången som rockbandet binder sitt namn med en av de tyska biltillverkarna, eftersom de två identiska tvillingbröderna redan har gjort en visning av den minsta Audi i uppställningen tidigare denna månad. Och om vi ska lita på rykten, är detta bara början på något gott i annonsbutikerna för Audi. [...] Utan hjälp av Tokio Hotel medlemmarna, lyckades Audi säkra tillräckligt med beställningar för modellen före lanseringen för att meddela den ökande produktionen med 20 %.

>> Se videon här.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0