De Bravo #34/2005


Tokio Hotel - Nu rockar de Tyskland!
För sin första videoinspelning fick killarna från Tokio Hotel kämpa sig dyblöta fram genom vildmarken...

Bill dinglar med huvudet från en järnstång, klamrar sig fast vid det med bara benen. Vattnet i sjön gnistrar direkt under honom. Hur länge till kommer sångaren av rocknykomlingen Tokio Hotel att kunna hålla sig fast vid det? Bill är utmattad. Han sov bara en timme och är helt dyblöt pga vattnet som sprutas på honom. Och trots allt, ger han fortfarande allt framför de rollande kamerorna. Det här är det första steget till en stor karriär för honom och hans band: Tokio Hotel spelar in sin första video! BRAVO är där med dem exklusivt! De fyra studenterna från Magdeburg rockade loss till sena kvällen, kvällen innan. Ändå var Bill och hans kollegor, Gustav, Georg och Tom tvunga att gå upp kl 7:00 igen och vara redo att köra på. På "Langen See" i Leuenberg nära Berlin, mitt i naturen - trots att dessa fyra är riktiga soffpotatisar! Toms första kommentar: "Det finns insekter överallt, och det stinker!"

Men det finns ingen tid över för att gnälla: videon måste vara klar innan kvällen. Det är 20st från personalen på plats. En stylist som pudrar killarnas näsor - de svettas eftersom det är så kvavt. Som tur är filmar regissören Sandra med mycket vatten passande bra till låttiteln "Durch den Monsun". Och det är anledningen till varför Tokio Hotel redan är dyblöta efter 90 minuter. Bill måste stoppa ner sitt huvud i ett akvarium för en scen. "Tur att min kajal är vattenfast", skrattar han. På eftermiddagen åker de till nästa ställe, ett majsfält. För och främst är schnitzel och pommes frites nära till hands. Sedan fortsätter inspelningen. "Jag vill gå och lägga mig! stönar Georg. Men de kan endast lägga av efter 15 timmar. Jobbet lönar sig - BRAVO har redan sett videon: den är grym! Tokio Hotel rockar Tyskland: mer och mer fans, mer och mer läsarbrev! Tokios jobbar för deras framgång medan andra studenter har sommarlov: "Vi vill att alla ska kunna sjunga med i våra låtar. Det skulle kännas fantastiskt!"
Engelsk översättning: THUKST. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Kommentarer
Postat av: Caroline

HAHAHA, Tom >-< Camparen Nr 1 eller vadå? =DD

2010-08-21 @ 18:54:50
URL: http://tokiohotelfans.se
Postat av: Caroline

Och tack så jättemkt för översättningen :)

2010-08-21 @ 18:55:17
URL: http://tokiohotelfans.se
Postat av: SwedenGirl

Hellu, jag postade denna artikel på ett forum och gav creds till dig för översättningen. Vems är scansen och vart kan jag hitta original texten? :)Snygg ny header förresten!

2010-08-21 @ 22:03:51
URL: http://twitter.com/TokioVote
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Hello! ^_^ Ok, bra. Tack! =) Det är Lindas scans - beertje_86 @ THUS (som det står på dem) och du kan hitta den engelska översättningen på www.tokiohotelstreetteam.co.uk. =)

2010-08-21 @ 22:28:46
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0