[GetMusic.com]: TH ger sin första skivsignering i Singapore


Tokio Hotel ger sin första skivsignering i Singapore
Med sin globala framgång på topplistorna och senaste utsläpp av specialutgåvan Humanoid, var Tokio Hotels besök tillbaka i Singapore mycket efterlängtat. Bandet tog sig tiden att träffa sina fans från Singapore och Asien när de kom hit för Singfest 2010 den 3 augusti 2010.

Den tyska kvartetten uppträdde den första kvällen på Singfest 2010 med deras science-fiction-rock-hits på scen. Dessutom kände bandet att uppträdandet inte var nog för deras fans. Vad kunde vara ett bättre sätt att tacka fansen på? Med en skivsignering, såklart!

Tokio Hotel var nyligen här för ett modeevent innan de uppträdde på Singfest.
"Vi hade inte tid att träffa våra fans när vi var här förra gången. Vi vill verkligen tacka våra fans för deras stöd. En skivsignering är ett bra sätt att träffa dem på", säger sångaren Bill Kaulitz.

Skivsigneringen ägde rum på Bugis Junction, Bugis Square på bottenvåningen på kvällen den 4 augusti 2010. Fansen väntade på gott humör på det tyska bandets allra första skivsignering i Singapore. Trots att de var tvunga att skynda sig till flygplatsen för att ta flyget hem samma kväll, skrev bandet autografer till nästan 500 fans som tog med sina Humanoid album - allt på 30 minuter. Bandet överöstes även med presenter och brev från fansen.

Tokio Hotels popularitet fortsätter att öka. Förutom att ha fått två nummer 1 säljande singlar i Singapore för "World Behind My Wall" och "Dark Side of the Sun", toppade även deras Humanoid album listorna som nummer 1 här. Bortsett från deras album Humanoid, har Tokio Hotel nyligen släppt deras Humanoid City Live DVD och CD.
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Och där fick alla jävla idioter som skrivit skit om dom på truten, hell yeah!

2010-08-07 @ 18:09:32
Postat av: johanna

Angående tävlingen med Tom så skickade jag ett mail till reeboks hemsida och frågade om tävlingen bara skulle vara öppen för dem i Tyskland, Österrike och Schweiz, då svarade dem såhär:



"We are considering to open the competition for Europe."



HOPPAS, HOPPAS HOPPAS! :D

2010-08-07 @ 18:17:21
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Åh, tack för nyheten! :D Håller tummarna då, haha.

2010-08-07 @ 18:23:32
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Anonym

Bravo Johanna!

2010-08-07 @ 18:32:18

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0