[Grazia-Magazin.de]: Sportsvän - Tom Kaulitz modellar för Reebok


Sportsvän: Tom Kaulitz modellar för Reebok

Enligt han själv äger han tusentals sneakers, nu har Tom Kaulitz fått ett eget modellkontrakt - för skor, såklart. I den nya Reebok-kampanjen är Tokio Hotel gitarristen vanligt avslappnad och nöjd med den odelade uppmärksamheten.

Han har en helt annan känsla för mode än sin androgyna tvillingbror Bill, Tom Kaulitz är även han ett modeoffer men på ett bra sätt. Nyligen avslöjade den 20-årige Tokio Hotel gitarristen att han köper 10 nya par sneakers varje vecka och förvarar sin samling i ett separat lager.

Nu provar sneaker-fanet på att vara modell - självklart för sportskor. I den nya kampanjen för Reebok, poserar Tom sportsligt och med en gitarr. En speciell höjdpunkt för reklamen: Koderna i Reeboks skolådor ingår i en tävling. Första pris: En plats på turnébussen med bandet!

"Kontakten med fansen är extremt viktig för oss!", säger Tom om tävlingen.

Vi hoppas att Reebok-lagret är fullt till bristningsgränsen.
>> En backstage-rapport från fotogrageringen finns här!
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Kommentarer
Postat av: Lisa

ok. så man måste köpa skor trots allt? :'o det lär ju bli fler vinnare än en också.

2010-08-12 @ 22:11:44
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Jepp, och koderna (alla får självklart en personlig kod) som står alltså i själva skokartongen (i Reebok Classic) och är gömda, ska man använda till registreringen på Reebok.de (tror man kan börja göra det från och med den 15/8 2010 - har för mig det stod så i ett mejl som ett fan fick iallafall). Sedan drar dem väl minst en vinnare (säkert att man får ta med en vän eller så, ingen aning) som får träffa dem sen på en liten turné någonstans. XD

2010-08-12 @ 22:16:51
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Lisa

ok, då fattar jag :'d synd bara tyskland, österrike och schweiz kan vara med. hehe. hade vart kul om man fick en sån hör upplevelse!

2010-08-12 @ 22:24:40

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0