[TheSunDaily.com]: Kollar in med Tokio Hotel


Kollar in med Tokio Hotel
Timmar innan de klev på scenen, träffade medlemmarna i Tokio Hotel - frontmannen Bill Kaulitz, hans tvilling och gitarristen Tom, trummisen Gustav Schäfer och basisten Georg Listing - modigt den malaysiska pressen, där de pratade om deras musik och framtida planer.

"Vi ser fram emot att få se våra fans för andra gången", sade Bill. "Vi har gjort en spelning i Malaysia tidigare och våran plan var att få komma tillbaka snart. Det är tur att vi kan vara här och vi tog med några saker från våran Europa turné hit. Den här gången blir det lite större!"

Killarna gick även in på ett av deras irritationsobjekt: det faktum att folk fortfarande frågar vad deras bandnamn betyder. "Vi är vana vid det, men det är lite tråkigt när folk som får chansen att träffa oss och ställa frågor, och att de frågar inget annat än det!" utbrast Bill. Men de har aldrig funderat på att byta namn "för då måste vi börja om från början igen!"

De pratade även om flera andra ämnen, bland annat bläckfisken Paul ("han är en bra vän till oss!") om att de kunde fråga honom hurvida de skulle kunna få spela i Tokyo snart eller inte, en stad de ännu har kvar att besöka. "Jag tror på mycket konstiga saker", säger den vidskepliga Bill. "Vi tror till exempel alla på utomjordingar. Jag tycker att det är fånigt att tro att vi är de enda här. Eftersom rymden är ändlös och det finns definitivt något där ute!" "Det är en del av vårat nästa mål", säger Tom. "Att få spela i Tokyo, göra en världsturné, och att få spela på en annan planet!"

Medan deras Humanoid... album gett en hel del framgångar i både sitt tyska och engelska format, kommer det ta ett tag innan fansen kan förvänta sig ytterligare en ansträngning från bandet. "Problemet är att vi kommer behöva ungefär två år att producera albumet", säger Tom, "eftersom vi måste göra allt två gånger! Så istället för att spela in typ 50 låtar, måste vi nu spela in 100!" "Och jag måste skriva texterna på två språk, så det är mycket jobb", lade Bill till. "Så vi är inte riktigt säkra på det, men jag tror att vi kan göra lite här och där, men vi vill definitivt fortfarande göra engelska låtar och eftersom det inte blir någon direkt-översättning, ser vi det som två versioner av en låt då det ibland blir så att berättelsen är helt annorlunda."

Just nu fortsätter killarna att vara fokuserade på deras framträdanden och försäkrar att de kommer fortsätta jobba hårt för att hålla sina fans underhållna. Och det bästa av allt, de ser fram emot att få återvända till Malaysia för att göra en till konsert i framtiden.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0