Mininyheter - 16/2 2010

¤ Som vi alla vet så kommer killarna att spela på San Remo's festival den 19/2 (om tre dagar alltså) tillsammans med en opera orkester. Nu har mer nyheter kommit ut - från Universal Music. Det kommer att finnas en chans att få träffa killarna (M&G) och de fans som är under 18 år kan vinna genom en skattjakt medan de fans som är äldre än 18 år får tävla för att vinna pass. Enligt nyhetsbrevet från Universal ska de uppträda med låten "World Behind My Wall".

¤ Det har även blivit bekräftat att den hemliga konserten (Optimus Secret Show) den 20/2 kommer att äga rum i Luxemburg - i samma arena som konserten den 22/2. De fans som får/vinner biljetter kommer också att få möjligheten att få vara med på det sista soundcheck(et) innan turnén startar den 22/2.

¤ Twitter Fan Action! Den 21/2 kl 16.00 ska vi logga in på Twitter och göra så att #HumanoidCityTourTH hamnar som Trending Topics. De av er som är medlem på Twitter och har gjort så att era vänner kan se era uppdateringar (inte öppet att se för vem som helst alltså) måste ändra det för att era tweets (#HumanoidCityTourTH) ska gälla.

Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0