Mininyheter - 29/7 2010

¤ Uppdateringar från Malaysia: Enligt fans som bor på samma hotell på killarna i Malaysia, som mötte dem där på samma våning de bor efter att de hade åkt från flygplatsen, var Bill osminkad och någon septumpiercing syntes inte till. O_O Däremot bar han solglasögon - aviators, för att vara exakt. Deras vakter ska också ha skrikit (ja, ni läste rätt!) till fansen att de INTE FICK TA NÅGRA BILDER!!11! XD [info via JoanneNena @ Twitter]. MTV World Stage - så här ser alltså scenen ut de ska spela på nu på lördag! Looking good so far, trots att den inte är helt färdig? ;) [bild via BriiMonster @ Twitter].

¤ Uppdateringar från Singapore: Här är bordet killarna ska ha skivsignering vid nu på onsdag. Bra att dem har ett lågt bord den här gången och inte sådär högt som de hade i Mexiko 2008 så man knappt kunde se deras ansikten på nära håll, XD [bild via fizellematisch @ Twitter].

¤ Fanaktion för att få en konsert i Tyskland: "Denna aktion tillhör gruppen "Tokio Hotel Ergänzungskonzert Deutschland"! Vi ber er att ta en bild på er själva, där ni håller ett papper i handen med meningen: "Deutschland vermisst euch" (Tyskland saknar er). Skicka in bilden till [email protected]. Ifall vi får tillräckligt med bilder så skickar vi det till Universal för att få en konsert i Tyskland."

Kommentarer
Postat av: Caroline

Grym scen =D Palmer och sånt också ser ja, HAHA >-< värsta lyxstranden där ju! ;)) Ser fram emot deras uppträdande ... VILL se det på MTV NU!!!! =D

2010-07-29 @ 12:06:44
URL: http://tokiohotelfans.se
Postat av: erika :)

när kommer det visas på tv? vilken dag och tid. för mtv kommer väl att visa det? :)

2010-07-29 @ 12:09:39
Postat av: videoGirl

Cool scen! :D

2010-07-29 @ 12:18:40
URL: http://thepainoflove.devote.se
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Erika

Det vet vi inte än, men förmodligen i höst någon gång. Det är iallafall då spanska MTV kommer visa det. MTV Asia kommer ha sin premiär tidigt dock, den 21 augusti så det lär komma ut HQ videor från deras hemsida. =)

2010-07-29 @ 12:59:44
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: SONJA.

Är det inte lite dumt om fans från t.ex. sverige ber om en konsert i tyskland och sedan inte dyker upp? Tänk om de lyckas med att få en konsert, vad händer om bara hälften av de som bett om konsert dyker upp?

2010-07-29 @ 17:32:15
URL: http://isonic.blogg.se/

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0