[MSN.com]: Tokio Hotel ser fram emot att...


Tokio Hotel ser fram emot att få sjunga på MTV World Stage 2010
Det är ingen tvekan om det: Tokio Hotel är ett av de största banden i år och de har sina fans att tacka för det. Det är därför killarna släppte ut sina känslor om er.

Ni gjorde en fantastisk spelning här i Malaysia tidigare i maj 2010. Vad saknar ni mest med Malaysia?
Bill:
När vi kom hit för första gången blev vi så chockade för alla var så vänliga och vi fick ett varmt välkomnande, så vi har definitivt saknat människorna och vädret, såklart! Men väl på scenen blev det lite väl för varmt och vi är inte så vana vid det. Vi gjorde en Europa turné och det var kallt överallt. Men det var roligt och vi ser fram emot showen!

Vad kan fansen förvänta sig med erat uppträdande på MTV World Stage?
Bill:
Den här gången kommer det att bli ännu större, produktionsvis och specialeffekter som en elektrisk dusch. Det kommer att bli väldigt, väldigt häftigt. Vi funderade faktiskt på att spela nakna [skrattar]. Jag ville ta med mig kostymerna jag bar på Europa turnén men jag tror det skulle bli för varmt. Kanske något mer casual den här gången.

Det har gått två månader sedan vi såg er senast i maj. Vad har ni haft för er?
Bill:
Vi har varit i studion och gjort en promoturné i Europa. Vi har precis släppt våran nya DVD "Humanoid City Live" och vi spelade in den i Milano. Det är en fantastisk live DVD och vi hade väldigt roligt när vi gjorde den. Vi har även spelat in ett live album och en ny musikvideo till "Dark Side of the Sun".

Ni är redo att spela på MTV World Stage med stjärnor som Katy Perry och Wonder Girls. Vem ser ni mest fram emot att få träffa?
Bill:
Jag ser mest fram emot att få träffa fansen och publiken. Jag har aldrig hört talas om Wonder Girls förut, de är ett helt nytt band för oss. Men, fansen är helt otroliga och vi ser fram emot våran egna spelning.
Tom: Det gäller alla oss, vi ser fram emot vårat uppträdande och jag är ett stort fan av Tokio Hotel, så jag riktigt längtar efter att få se dem live! Och de har en väldigt vacker gitarrist! [skrattar]

År 2008 tillgängnade Katy Perry hennes omtalade låt "Ur So Gay" till er för att ni slog henne på MTV galan med priset "Best New Artist". Är ni smickrade?
Bill:
Jag tycker faktiskt synd om henne att vi vann! Tja, bästa band vinner [skrattar]. Och alla vet att vi har de bästa fansen i världen!
Berätta mer om era fans.
Bill:
De är lojala och finns alltid där för oss. Det är som en stor familj när vi reser. Vi har ett par fans som alltid kommer på våra spelningar i Europa. Vi har Tokio Hotel TV och Internet som vi alltid kan kolla och hålla kontakten med dem.

Vad vi förstår så blir Bill och Tom 21 år i år. Skulle ni vilja få presenter från era fans?
Bill:
Du vet, jag gillar diamanter och Ferraris! Jag gillar när fans skriver låtar till oss och skickar videohälsningar. Georg kommer köpa en Ferrari och en diamantring till oss!
Tom: Åh, vi har en regel i bandet: Ingen present till någon ifall den är för dyr! Vi har köpt varandra i tio år och tanken av att köpa fantastiska presenter till fyra fantastiska personer, gör så att vi inte vill ha den stressen! Vi har fantastiskt roligt tillsammans. Och vi festar! Låt oss säga att Georg hade en fest när han var på turné och det var väldigt gulligt. Våran busschaufför hade fixat för en fest i turnébussen! Så jag gav honom en stor, varm kram.
Georg: Det är något vi önskar varje år.

Vi kan ge er en kram för framgången med "Humanoid" också.
Bill:
Vi är så stolta över det här albumet eftersom det ärsvårt att spela in ett tredje album som ett band. Men det blev precis som vi ville. Vi testade nya saker i studion och det funkade live på scenen. Allt funkar perfekt, speciellt Europa turnén, Malaysia och Asien och nu är vi bättre än någonsin.

Vad gör Tokio Hotel efter MTV World Stage 2010?
Bill:
Öhm, vi ska ta ett kort besök till Sydamerika och sedan åker vi tillbaks till Europa för mer promoturnér, sedan går vi in i studion igen och skriver nya låtar. Förhoppningsvis får vi semester och lite ledigt. Det har varit ett långt år för oss!

Vart skulle ni åka på semester?
Bill:
Vi gillar små öar. Vi åker alltid till Maldiverna, vilket är oerhört vacker. Vi har varit där, jag vet inte [paus] det är det vackraste stället i hela världen. Jag gillar att åka någonstans där det är avlägset med en strand, ett hav och inget annat.

Har ni haft några konstiga hotelerfarenheter då erat bandnamn är Tokio Hotel?
Bill:
Ja, vi har bott på många hotell under våra resor och vi har några favoriter, varav ett i Singapore faktiskt. Och vi hade dåliga erfarenheter på hotellet i Sydafrika där vi hade våran videoinspelning, de kallade det för ett hotell men det var det inte. Det var som en liten bungalow som alla fick plats i och man kunde campa! Det var så jävla kallt i rummet och fanns ingen värme! Inget att äta, inget Internet och inte ens vatten! Det var verkligen en upplevelse för oss.

Vad lyssnar ni på i eran iPod?
Bill:
Det är en mix av Aerosmith och pop. För det mesta lyssnar jag på ett band som heter Tokio Hotel.
Georg: Jag gillar 30 Seconds To Mars nya skiva. Jag lyssnar på den hela tiden.
Gustav: Jag lyssnar på Devilish.
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Kommentarer
Postat av: emma

killarna verkar verkligen gilla Tokio Hotel, haha ;)

2010-07-27 @ 14:26:24
URL: http://glamorousmysterious.blogg.se/
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Menar det, riktiga fangirls. XDD

2010-07-27 @ 14:28:32
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: anna redlund

mysig intervju :D <333

2010-07-27 @ 15:09:42
Postat av: Caroline

Awwh, HAHA! Vilken härlig intervju! =D Tom är som vanligt helt kär i sig själv ^^

2010-07-27 @ 15:24:05
URL: http://tokiohotelfans.se
Postat av: Leila

Haha, Gustavs kommentar i slutet :D

2010-07-27 @ 15:31:15
Postat av: Sheriilyn

Ahaw, Devilish ;D

Tom har bäst kommentarer, haha!

2010-07-27 @ 19:35:08
URL: http://sheriilyn.blogg.se/
Postat av: sara

Haha härlig, Toms kommentarer är bäst! :D

Varför ska de göra mer promoturnér i europa efter WS? :)

2010-08-01 @ 23:56:05
URL: http://sarakaulitz.tumblr.com

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0