Uppdatering - MTV TRL i Catania: Ring och signering


Uppdatering - MTV TRL i Catania: Ring och signering

På fredagen den 16e juli, samma dag då Tokio Hotel besöker Catania, kommer DVDn och CDn "Humanoid City Live" (den släpps världen över tisdagen den 20 juli) att att visas och säljas exklusivt på La Feltrinelli/Ricordi Media Stories i Catania (adress: Sant'Eupilio 38).

Vi är glada att få meddela att framför MTV TRL scenen kommer det finnas en sektion (som heter "ring")
som är exklusivt tillgängligt till fansen som har den nya DVDn och CDn "Humanoid City - Live".

För att kunna komma in på detta begränsade område, måste ni ha:
> Ett exemplar av "Humanoid City - Live" (DVD eller CD), som finns att köpa på Ricordi Media Store samma morgon.
> Ett armband som ni får när ni visar upp er DVD eller CD vid MTV båset i Piazzale Asia mittemot MTV-lastbilen från kl 11.00. Armbanden kommer endast att finnas i ett begränsat antal, så att vi kan garantera ett maximalt möte som uppfyller de säkerhetskrav som ordineras av MTV och polishögkvarteret.

Endast fans som visar både DVDn eller CDn och armbandet kommer att få tillträde till "ring" framför scenen. Utan undantag. Vi tänkte på armband så fansen inte behöver spendera hela dagen ute i solen: de som har ett armband kan till och med gå in till "ring" några minuter innan showen.

Signering/Autografer
Alla fans som har tillträde till "ring" (som har DVDn eller CDn och ett armband från MTV) kommer att få sin DVD eller CD sigernad av Bill och Tom, direkt på MTV TRL scenen efter sändningen.

Ifall det är några fans som inte lyckades få tag i ett armband, men har DVDn eller CDn, kommer vi att överväga möjligheten att också de få sin DVD eller CD signerade efter fansen som hade armband i "ring". OBS! Möjligheten för dessa fans att få sitt exemplar signerat är nödvändigtvis bundet av instruktioner som kommer att ges ut i tid av säkerhetsvakter, MTV medarbetare och polisen på plats.

Fansens samarbete är alltså grundläggande.
Därför ber vi er att använda erat kloka sinne och följa instruktionerna som säkerhetsvakterna kommer att ge ut för att kunna följa programmet lättare (så den som har sitt exemplar signerat redan måste gå därifrån för att ge andra fans samma möjlighet, de som inte har ett exemplar av DVDn eller CDn måste försöka att inte förhindra de som har ett exemplar att komma närmare stället där signeringen äger rum osv.) 

> La Feltrinelli/Ricordi Media Stores i Catania


Engelsk översättning Seipht @ THUS. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa: TokioHotel.it.


Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0