[YourHollywoodGossip.com]: TH rockar MTV World Stage 2010


Tokio Hotel rockar MTV World Stage 2010
De tar sitt ljud utomlands, medlemmarna i Tokio Hotel var bland de deltagande i MTV
World Stage Live i Malaysia 2010 musikevent i Petaling Jaya, Malaysia på lördagen (juli 31).


Med Bill Kaulitz, Tom Kaulitz, Gustav Schäfer och Georg Listing på Sunway Lagoon Resort Surf Beach arenan, deltog kvartetten även i en presskonferens innan de tog scenen för en rökande konsert med låtar som Noise, Automatic, Dogs Unleashed och Forever Now.

Under deras presskonferens innan deras tur på scenen, frågade MTV gruppen vad fansen kunde vänta sig av showen, vilket Bill svarade följande på: "Vad vi gjorde på det här albumet var att testa nya instrument, killarna spelar keyboard och piano för första gången, för generellt sätt spelar Tom bara gitarr, men han är också väldigt duktig på att spela piano så vi tog den idén från det nya albumet till scenen också."

Det frågades även ifall det någon gång känns nervöst innan ett framträdande framför en stor publik, och Tokio Hotel frontmannen svarade: "Ja, det blir vi. Men när man göra en turné i tre månader eller nåt...med stora konserter varje kväll, så vänjer man sig. Vi är alltid nervösa innan vi gör en show, man har bara en chans och det är alltid spänt. Det är normalt att vara nervös."


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0