Cleo Magazine - Juli 2010 (Singapore)


Tokio Hotel - 10 minuters timeout
Medan de är i stan för Audi Fashion Festival 2010, lyckades Tokio Hotels enäggstvillingar till och med rocka oss utan deras gitarrer.

Kan någon av er någonsin tänka sig en riktig karriär inom modeindustrin, eftersom ni redan har börjat medverka i den?
Bill:
Ja. Som musiker har jag haft chansen att jobba med fantastiska fotografer och designare. Jag tyckte det var jätteroligt att få jobba med Karl Lagerfeld för Vouge och jag har gjort häftiga saker med Vanity Fair. Jag ritade även några kostymer till våran förra turné. Det skulle vara en dröm att få göra min egna kollektion.

Nu när ni är megaframgångsrika, finns det något ni hatar med berömmelsen?
Bill:
Ibland önskade jag att jag kunde gå ut och göra vad jag vill, och sätta mig i en bar eller nåt, men det är svårt.
Tom: Vi hatar paparazzis. De hittade oss medan vi var på Maldiverna i februari och slappade vid våran bungalow. De fanns bilder på oss i tidningarna dagen efter.

De andra kända tvillingarna i stan är Dean och Dan Caten från Dsquared2 som även alltid klär sig likadant. Gör ni också det?
Tom:
Vi såg exakt likadana ut under de första sex åren av våra liv.
Bill: Det var en sån där grej som våra föräldrar gjorde, klä oss likadant.
Tom: Vi hade tshirts med våra namn på så att lärarna kunde se skillnad på oss. Numera bestämmer vi själva hur vi vill se ut.

Känner resten av bandet att Bill, frontmannen i bandet, tenderar att överglänsa alla andra?
Tom:
Åh ja, vi alla står i skuggan av Bill. Det har alltid varit så sedan vi började med intervjuer för olika tidningar och sånt. Bill skulle vara på omslaget och vi brukade, du vet, stå i bakrunden. [skrattar]
Bill: Ja, men det är lugnt för oss eftersom vi känner varandra så bra. Plus, de kan gå till McDonalds när de vill. Det kan inte jag!
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Kommentarer
Postat av: Ida

Du har precis översatt en intervju där Tom själv säger att det är paparazzis som tar semesterbilderna, men själv säger du att det är de själva som ger ut bilderna....? Var får du då det ifrån, det är ju dessutom inte första gången de säger att det är paparazzis....

2010-06-24 @ 23:40:42
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Men lol, det är både och. I år var det en random snubbe som är fotograf som tog bilder på tvillingarna när de satt och åt men vi vet inte vilka som tog de andra bilderna - om det var någon i deras team (som tidigare år) eller ifall det var någon inhyrd paparazzi (de har hyrt in flera paparazzis genom åren också). Dessutom överdriver de alltid med allt de säger (som att de inte kan gå ut utan livvakter osv), plus att de har själv sagt att ingen bild kommer ut utan deras godkännande. XD Ofta står det som credit på bilderna vem som har tagit dem, tillsammans med tid och datum (ibland även plats). De som köper in bilderna i HQ vet det, och en av de som har köpt in i stort sett alla HQ-bilder du har sett på TH är en av de få personerna som jag litar på mest och admin på det officiella amerikanska forumet (så hon har kontakt med THs management) och de hon säger om vem som har tagit bilderna, litar jag helt och hållet på - har ingen anledning att inte tro henne. =)

2010-06-25 @ 11:47:33
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0