De Bravo #33/2007


Nu pratar fransyskorna ut... Ja, det är krig!
De tyska och franska fansen bråkar grymt om Tokio Hotel! Nu talar ett franskt fan ut...

Det är veckans chock: "Ni förlorade andra världskriget - nu förlorar ni Tokio Hotel!" Genom uttalanden som dessa känner sig tyska Tokio Hotel fans i Frankrike förolämpade. Allt pga att Bill, Tom, Gustav och Georg är oftare i Paris just nu och co än i deras egna hemland! Det gör de inhemska fansen avundsjuka - och har nu lett till ett krig mellan de tyska och franska fansen!

Nu uttalar för första gången ett franskt fan sig - Manu [20] berättar till Bravo: "Ja, det stämmer. Det har brutit ut ett krig mellan de tyska och franska fansen om Tokio Hotel! Jag har till och med sett hur ett franskt fan bröt armen av ett tyskt fan på en konsert - pga ett bråk om vem av dem Bill tittade på!" Förutom slagsmål blir det även verbala smällar: "En gång blev jag förolämpad som ett äckligt svin!", säger Manu. Och fortsätter: "En del franska fans kallar till och med de tyska tjejerna för nazister! Men det är bara för att de tyska tjejerna tror att Tokio Hotel bara tillhör dem! Sjukt att tjejerna tror det!"

Manu försöker att hålla sig borta från bråken: "Kärleken mellan fansen borde sammanföra länderna! Men många av tjejerna är inte intresserande av musiken - de vill helt enkelt bara ha sex med Bill och Tom! Därav svartsjukan. För fransyskorna handlar det bara om sex - därför känner sig Tokio Hotel mer bekväma här. De franska fansen är kanske sexigare och fortfarande mer aggressivare i sin fankärlek!"

Så mycket är säkert: Tokio Hotel har varit misstänksamt mycket i Frankrike de senaste veckorna. Manu: "Tydligen så ska killarna redan ha kollat in en lägenhet på hustaken i Paris! Det sägs att de tänker flytta till Frankrike, för att de gillar Paris så mycket..."

Texten på bilden:
- "De franska fansen verkar säkra: Tokio Hotel söker efter en lägenhet i Paris...!"

Bill & Tom - I fortsatt stress!
- "Det blir inga pauser för Tokio Hotel tvillingarna i år! Efter deras Zimmer 483-turné har killarna varit utomlands i några veckor - för att marknadsföra sitt album."

Namn: Bill Kaulitz
Instrument: Sång
Född: 1 september 1989
Stjärntecken: Jungfru

Namn: Tom Kaulitz
Instrument: Gitarr
Född: 1 september 1989
Stjärntecken: Jungfru
Engelsk översättning och scans: Maike. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Men gud.. jag visste att det var bråk och sånt förut men visste inte hur illa det var :O Ofta franskarna kallade tyskarna nazister?? Shit.. Och lågt att dra upp vad som hände på andravärldskriget mot tyskarna av franskarna :S

2010-06-09 @ 21:53:14
Postat av: Leila

men gud... fan vad sjukt. tycker verkligen det är onödigt, som personen i artikeln sa borde ju kärleken till bandet sammanföra länderna, inte splittra dem! så töntigt när man ska bråka om sådant, om vem som älskar dem mest och vem de bryr sig mest om.. de bryr sig lika mycket om alla sina fans, tror jag. sedan om de vill flytta till paris eller inte handlar väl snarare om landet som ställe och kanske inte nödvändigtvis fansen? åh jag önskar alla bara kunde komma överens så killarna fick ett ännu starkare gemensamt stöd ifrån alla fansen.

2010-06-10 @ 21:03:56
Postat av: Awa

Detta är inte bra alltså. Hatar detta

2010-06-11 @ 18:31:24

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0