Nyhetsbrist för tillfället.



Det finns inte så mycket att lägga ut, det finns faktiskt inget alls om jag ska vara helt ärlig. Det är nyhetsbrist just nu så det heter duga. Det finns inga nya datum eller så, igår kom ett nytt inlägg i Toms blogg men det är väl det enda nya över huvud taget egentligen. För att kunna underhålla er så gör jag väl som jag har gjort på sistone - lägger ut gamla saker (artiklar, bilder, whatever) så man kan minnas tillbaka eller upptäcka något man har missat. Jag antar att det är betydligt bättre än ingenting liksom :p Men jag ville bara säga det, och att jag hoppas vi får några nya datum eller bara något snart från bandet. Det sägs ju att MTV World Stage som de ska medverka på kommer att vara den 31 juli och det är ju ett bra tag tills dess så jag hoppas verkligen de gör något emellan (vad nu än det kan vara), men om inte så hoppas jag de har ett trevligt sommarlov! :p På fredag kommer iallafall musikvideon till "Dark Side of the Sun" upp på deras officiella hemsida, så vi har iallafall något att se fram emot ett tag till! :) Vad tror ni om videon, hur blir den? :D Men som sagt, om något nytt kommer ut så lägger jag givetvis upp det - jag håller ögonen öppna. Annars så önskar jag er allihopa en trevlig sommar! :)


Kommentarer
Postat av: Maria Wiren

HAHA, priceless bild! :DD men ah, det är lite tråkigt nu i TH världen >_< hoppas nått kommer upp snart ialf, föruitom den nya videon :DD kollar ändå in här varje dag, haha <333

2010-06-12 @ 18:19:11
Postat av: Anonym

hahahahaha, den där macron är så skön! men jag fattar, det är tyst som f*n just nu tyvär =( hoppas nått nytt kommer upp, som dom där datumen till asien vore bra ;) dom skulle ju göra en turne där i juli/augusti!

2010-06-12 @ 18:49:04
Postat av: Anonym

Kan du inte lägga upp roliga citat som dem sagt eller något? =) Eller roliga videos med massa olika roliga klipp. Nya som gamla :)

2010-06-12 @ 18:51:26
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Tror faktiskt jag hade ett inlägg förutom med citat från dem, men jag kanske raderade det när jag rensade förut - not sure. Men visst, det kan jag nog säkert!

2010-06-12 @ 18:54:00
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Karin'.

ny video!! yaay! XD



och några bilder som jag tycker är hur kul som helst, klockrena, är dessa, i ordningen med fail först och win bilden sen:

http://tinypic.com/view.php?pic=bg7bed&s=6

http://tinypic.com/view.php?pic=2b369t&s=6

2010-06-12 @ 19:15:14
Postat av: Erica

Det är ju inte så konstigt egentligen. Alla band/artister brukar ju ha perioder då de är mer och då de är mindre aktuella. Men som du skrev så finns det ju lite datum att se fram emot i alla fall (jag ser jättemycket fram emot musikvideon på fredag) och jag tycker att det är jätteroligt att du uppdaterar med gamla saker då och då. Som du själv skrev så är det bättre än ingenting och för mig som bara har varit ett fan i ca ett och ett halvt år så blir en hel del gammalt ändå nytt. ;-P



Och trevlig sommar på dig också! :-D

2010-06-12 @ 19:56:48
URL: http://iryccah.blogg.se/
Postat av: Ida

HAHA BILDEN ÄR GULD! =D



Oj caps.. =P

2010-06-12 @ 22:50:57
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Erica

Precis så menar jag! =) Visserligen är det inte så roligt kanske när det är dött men det är väl en annan femma, haha. De håller väl på att planera resten av året skulle jag tro! =) Åh, vad bra att du tycker det. :D <3

2010-06-12 @ 22:52:48
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Erica

Elina: Nej, men precis! Helst skulle man vilja att det kom massor av roliga TH-nyheter i princip hela tiden, men det skulle nog inte fungera så bra. :-P

2010-06-13 @ 12:37:53
URL: http://iryccah.blogg.se/
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Genau, men det skulle ju tära och slita på dem om de låt oss säga skulle ha nya datum hela tiden och konstant gjorde någonting (spela på festivaler, yadayada). Men men, nyheter lär väl komma ut snart iallafall så det är bara att hålla ut! ;)

2010-06-13 @ 13:03:20
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0