Blandade frågor & svar från kommentarerna ~2


Hade tänkt svara på lite fler frågor jag har fått bland kommentarerna, inget speciellt sådär men om ni har något
ni vill veta så fråga på! :) Jag kommer att fylla på den här listan ifall jag får fler kommentarer. Just ask away! ^_^ 
Vad tycker du om låten "Strange" med Kerli som TH gjorde? ^^
-
Alltså, om jag ska vara ärlig så skulle jag faktiskt vilja höra den med bara Bill som sjunger. No offense to Kerli men jag tycker hennes röst inte passar så bra ihop med Bills. Och jag tror nog inte det bara är jag som tycker det är lite svårt att hitta en bra matchande röst till Bills ;p Men nja, alltså.. Låten är inte dålig direkt, men ja... 8D hehe.

Vad tyckte du om konserten i Sthlm? Hur var de att träffa så mkt TH fans? Jag var inte där men önskade de...
-
Jag tyckte den var helt underbar! Fansen jag träffade i kön var också väldigt snälla. Vädret, nja.. Mina stackars tår frös till is endast 5min efter att vi kom dit >_< Tror till och med jag fick kylskador eller något likande. Mina knogar, lite på armarna och smalbenen vart lila XD Sen fick jag några "konstiga" blåmärken på smalbenen också utan att jag ens hade slagit i något. Något som också var lite tråkigt, förutom skitvädret, var ju att våra fanaktioner inte funkade riktigt. Det skulle delas ut ballonger, men så blev det inte så O_o Btw, så var det en tjej som frågade mig om jag hade ballonger i kön! XD (hej på dig igen! XD *vinkar*) Det var även någon tjejs pappa som jag började snacka med i kön förresten. Ingen aning vem tjejen var/är, men hon såg aningen förvånad ut när jag stod där och pratade med hennes pappa - det skulle jag också ha blivit, haha! Men han var jättetrevlig iallafall! Han sa bla att vi alla skulle få skitont i musklerna sen eftersom man står och spänner sig när det är kallt. Själv tog det nästan en vecka innan min värk försvann. XD Pisskallt var det verkligen! Snöstorm och minst -10 grader e_e Jag tänkte för mig själv att om de kommer tillbaks och spelar någon gång så får dem fan fixa ett sommardatum eller åtminstone lite närmare sommaren 8D Haha! Och när vi skulle gå in sen i arenan var det någon som trampade på mina frysta tår O_O Jag trodde verkligen att de skulle gå av! Men det var en väldigt rolig upplevelse ändå, att träffa fans och se killarna live! :) En bild från kön:

Du sa tidigare att dte skulle vara stalkers på konserten i Sthlm.. Jag såg inga, men gjorde du?? Eller kanske jag gjorde men kände inte igen några :P
-
Yes. Jag åt lunch med dem till och med! Vi satt vid samma bord på McDonalds. Jag kände igen dem, och de kände igen mig verkade det som O_O Creepy.. Säkert från min MySpace eftersom flera av dem "addar" mig där. Aja, vi snackade inte med varandra eller så men visst bytte vi lite blickar när en del privata saker om killarna kom på tal alltid. ;D

Läser dina föräldrar din blogg? =)
-
Jag vet inte ens om min pappa känner till den här bloggen, tvivlar dock på det men min mamma gör det iallafall vet jag.

Vet du när och om THTV börjar igen?? Saknar det >_<
-
Ingen vet när, men eftersom de har filmat och intervjuat fans i kön utanför arenor och på konserter på turnén nu så antar jag att det kommer börja snart. *host, Sebastian filmade i Sthlm under konserten, host* :D

Du verkar ha dina ögon och öron öppna för allt nytt som gammalt, bilder och sånt menar jag, hur då?
-
Som sagt, jag har mina ögon och öron öppna! ;)

Vet du om Ann-Kathrin har en blogg?
-
Ja, det har hon och jag tog reda på det en dag då jag hade tråkigt och sökte runt lite 8D http://annkathrinb.blogspot.com/.

What do you think about TH fans? Are we like a huge family or have our "territories"?
-
Well, I do think we all should be like a family and get along well but unfortunately isn't that the case all times. And now Im talking about all TH fans in general, not on some specific forum or whatever. Some fans are very rude towards others, which is pretty weird actually since we all, most of us anyway, share the exact same interest. But 99% of all the fans I've met and spoked to, are nothing but cutiepies!

Är Dunja kvar i THs team fortfarande? Har inte sett henne på länge ._.
-
Kan inte tänka mig något annat. Senast vi såg henne på ett event med killarna var iallafall i Mexiko, i november 2009. Fans kanske har sett henne nu på turnén också, har ingen aning men jag har iallafall inte sett henne sen november förra året. Dock skulle det vara synd om hon inte längre jobbar för dem, hon verkar vara en väldigt trevlig kvinna! :)

Har Tom nån tatuering? Läste i en tjejs blogg att han har skaffat en..
-
Inte så vitt vi vet. Han har dock sagt att han kan tänka sig göra något tvillingrelaterat.

Tycker du Bill är smal? Alltså för smal..
-
Haha, först tänkte jag "Tycker? Han är smal!" men ja, han har en väldigt smal figur. Dock har han börjat träna sina armar igen så han har iallafall lite muskler - Rawr! ;)

Hur många TH posters har du?
-
Vet faktiskt inte, har aldrig räknat men får väl ta och göra det någon dag ;p

Jag har en fråga om Natalie (haha xDD) för jag tror du kan svaret; Har hon piercings och tatueringar? Har alltid undrat om hon är sån som gillar sånt ;D
-
*weberazzi* Yes, hon har åtminstone hål i öronen och en tatuering på sin högra ankel. XD

Vet du vad Natalie heter i efternamn? :)
-
Hon heter Natalie Franz.

Vad tycker du om Lady Gaga och Beyoncés nya video "Telephone"? Hennes syster är med i videon, tycker du dom är lika? =)
-
Hmm.. Bra fråga. Jag kan inte säga att jag gillar den helt, för det gör jag inte och jag kan inte säga att jag hatar den, för det gör jag inte. Videon är lite konstig, om jag ska vara ärlig men det är ju Gaga också ;D På ett bra sätt alltså, hon är unik och vågar sticka ut! :) Ja, de är ganska lika faktiskt. Hon ser lite ut som en old-school Gaga!

Ganska random fråga, men litar du på läkare? :P
-
50-50, får jag lov att säga. För ett par år sedan tittade jag på "Time Out" som visades på TV4+ och då var det en komiker vid namn Henrik Hjelt som fick frågan "Vad heter cancer på läkarspråk?" (vi alla vet ju att de har som ett språk för alla namn och sånt, man förstår knappt vad dem säger ibland 8D) och han svarade "Äh, det är inget att oroa sig för!" XD Ganska kul, men också ligger det lite sanning i det (därför är jag lite delad i hurvida man verkligen kan lita på dem eller inte) och det kanske var därför han fick ett halvt poäng för svaret. ;)

Har du en privat blogg förutom den här?
-
Nepp.

Är du medlem på MS eller FB?
-
Bara på MS.

Vet du att dte första jag gör när jag sätter på datorn är att kolla din blogg? :'D <3 De är en komplimang :'D
-


Tror du Tom skriver sin egna blogg och lägger upp saker där?
-
Tom gjorde det ganska tydligt för inte så länge sen att han inte gör det i en intervju. Nu minns jag dock inte vilken det var riktigt, men jag har lagt upp den någonstans här i bloggen. De fick frågan vad de gjorde på datorn, ifall de satt där ofta och sånt. Tom svarade att de inte hade tid för det, att de bara kollar sin mejl. Sen frågade killen som intervjuade dem ifall de kollar Youtube och sånt, varpå Tom och de andra totalnekade det typ. Då frågade han om Toms blogg, Tom frös till i typ 2 sek och då sa han nåt i stilen med "Åh.. Jag lägger ut vad mina vänner skickar till mig." XD

Kan du göra en "picsspam" med äldre bilder från konserter, galor och sånt nån dag?
-
Självklart. Hade faktiskt redan tänkt att lägga upp en del bilder från galor och sånt snart så. 

Gustav är ju trummis och har muskler. Vad var din första tanke när bilder på honom i linne kom upp från den nya turnén?
-

Free Image Hosting
Kinamat eller mexikanskt?
-
Mexikanskt, tror jag.

Vilken är din favoritdricka och favoritkakor?
-
Cola och.. Eh, Ballerinakakor kanske. ;p

Fortfarande Bill som är din favvo ? Eller har du bytt? :D
-
Still Bill. ;)

Jag såg dig i Sthlm :) Du är jättefin IRL och har sjuukt fint hår! Du var trevlig och snacka med också ^^ Ville bara säga det och tack för din blogg. Den är bäst´!
-
Aww, tack så mycket! :) Som jag alltid säger, det värmer att få höra sånt!

Totally random but I couldn't think of anyelse to ask ;D I just felt like comment a question about you personally, not TH related so here it goes...Do you like fruit?
-
Haha, yeah! 

Jeg bare lurte på hvor høy alle i Tokio Hotel?
-
Bill är minst 190cm, Tom minst 188cm och GG minst 175cm (en del säger dock minst 180cm också).

Vilka är Ann-Kathrin, Ingrid och Klaus (hette dom så?? men det "äldre paret" tvillingarna umgåtts med ibland haha)? har helt och hållet missat vilka dom är...
-
Ann-Kathrin sågs "gosa" med Tom på en efterfest 2005 (Eins Krone Live) och fick rykte om sig att hon försökte splittra bandet, blev dödshotad av alla TH fans osv. Hon gick sen ut i Bravo och pratade ut. Tvillingarna träffade Ingrid och Klaus (tyska TV profiler) på MTV All Eyes On i mitten av 2009. Leta fram detta THTV avsnitt på killarnas hemsida! :)

Vad heter Gustavs syster och hur gammal är hon? Har du bild på henne??
-
Hon heter Franziska och om jag minns rätt är hon väl 6 år äldre än Gustav? Är inte helt säker på den XD *minnesförlust*

Kan du lägga ut bild på dina djur? Du har en katt och fågel va?
-
Japp!

1) Are you a vegetarian? 2) How do I say "I love Tokio Hotel" in your language? 3) What's your real name?
-
No, Im not a vegetarian. I speak Swedish and we say "Jag älskar Tokio Hotel" for "I love Tokio Hotel". My real name...is.... ELINA! 8D

Do you've Formspring?
-
Nein. 

På THF har dom gjort så att medlemmarna fick skicka in förslag på nya moddar. Tycker du de ska vara så eller ska admin välja dom de tror kan klara jobbet bäst? ^^
-
Egentligen så finns det väl inget sätt det ska vara på men personligen tycker jag att visst, det kan väl vara en rolig grej om alla medlemmar får välja och säga sitt. Jag själv tyckte att det kändes som en större ära att få förfrågan från admin själv, för då vet man att de har ens förtroende. Förstår du hur jag menar? But once again, det är väl upp till var och en hur man vill göra.

Ytterligare en skön smiley, brukar ju alltid lägga ut något i slutet av någon konstig anledning XD

Kommentarer
Postat av: Sabina ^^

intressant =D en fråga från mig dårå =



På THF har dom gjort så att medlemmarna fick skicka in förslag på nya moddar. Tycker du de ska vara så eller ska admin välja dom de tror kan klara jobbet bäst? ^^

2010-03-15 @ 19:26:20
Postat av: Anonym

vilka är Ann-Kathrin, Ingrid och Klaus (hette dom så?? men det "äldre paret" tvillingarna umgåtts med ibland haha) ? har helt och hållet missat vilka dom är...

2010-03-15 @ 19:41:36
Postat av: Sofia

Vad heter Gustavs syster och hur gammal är hon? Har du bild på henne??



tack för en bra blogg!!<3

2010-03-15 @ 19:43:02
Postat av: Anonym

Jeg bare lurte på hvor høy alle i Tokio Hotel er jeg ?

2010-03-15 @ 19:50:16
Postat av: Charlotte

de har kvar dunja i teamet. de pratade ju om henne i "humanoid" intervjun.

2010-03-15 @ 19:59:25
URL: http://phantomrider.blogg.se/
Postat av: sara

vet du vad Natalie heter i efternamn? :)

2010-03-15 @ 21:02:07
URL: http://saraolenius.blogg.se/
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Charlotte

De pratar inte om Dunja i den intervjun, men Tom nämner däremot Jutta.



Sara

Hon heter Natalie Franz.

2010-03-15 @ 21:05:26
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: BeastyBooz

Haha, roligt att du länkade till hennes blogg, hon sjunger pinsamt dåligt och man skäms över att hon ens fått ett skivkontrakt. Gud vad pinsamt säger jag bara, så ful röst O_o

2010-03-15 @ 22:31:16
URL: http://twitter.com/BeastyBooz
Postat av: Jennifer

läser dina föräldrar din blogg? =)

2010-03-16 @ 01:02:10
Postat av: Ellen

190?? :o jag är själv 180 och när jag fick atografer av dem tyckte jag inte någon av dem kändes mycket längre :S Eller?

2010-03-16 @ 13:45:26
Postat av: stephanie severino

ja är tjejen som frågade om ballonger :ddd

2010-03-16 @ 20:04:48
URL: http://stephaniehh.blogg.se/
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

^ Haha, hej! :) Känner igen dig nu när jag såg bilderna på dig i din header :D

2010-03-16 @ 20:21:10
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Anna Olofsson

Vilken intervju sa Tom det där om hans blogg?? Snäääällaaaa länka skulle uppskatta det grymt mycket!!!! Tack för en underbar blogg btw :'D<3

2010-03-16 @ 22:25:09

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0