[Blic.rs]: "Vi lovar en fantastisk konsert i Arena"

"Vi lovar en fantastisk konsert i Arena"
Det tyska bandet Tokio Hotel är för närvarande den mest angelägna tonårsattraktion vars första konsert i vårat land äger rum den 28 mars i "Belgrade Arena". De fyra medlemmarna i bandet kommer att presentera sin stora "Welcome To Humanoid City"-turné inför den lokala publiken. I en intervju med Blic pratar de om varför de gav upp allt för att bli världssjärnor, och om musikpriserna de fortfarande drömmer om.

Har ni någonsin varit i Belgrad och vad vet ni om Serbien?
-
Vi har aldrig varit i Belgrad, men vi har bara hört bra saker och vi ser fram emot att komma dit. 

Vilken setlista har ni förberett för konserten i Belgrad?
-
Vi kommer till Belgrad med "Welcome To Humanoid City"-turnén, som representerar albumet "Humanoid", så vi kommer för det mesta att spela en setlista från det albumet.

Erat bandnamn är döpt efter huvudstaden i Tokyo, Japan, varför?
-
Det är intressant att vi aldrig har varit i Tokyo, men det är en av våra största drömmar. När vi bytte namn på bandet, vi hette tidigare "Devilish", gillade vi hur "Tokyo" lät. Under den här turnén kommer vi att besöka Japan och vi hoppas kunna besöka Tokyo, och kanske göra en konsert där.

Ni blev väldigt populära vid en väldigt ung ålder, tror ni att ni har missat något i uppväxten till skillnad från era vänner? 
-
Vi kan uppleva saker så som att resa, besöka alla städer i världen och mycket annat som våra vänner inte kan. Våran första singel släpptes när vi var 13 år, våran största dröm gick i uppfyllelse och allt i alla galna utgifter. Men självklart vi missar mycket också, vi kan inte gå ut normalt på gatorna och vi har inget privatliv längre, men det är ett medvetet beslut man fattar när man tar det här jobbet. Det här är vad vi ville och vad vi gjorde. 

Ni har en väldigt ovanlig stil, är det något ni föreslår era fans?
-
Budskapet är enkelt, man ska att vara sig själv. Vi är fyra i bandet och har så olika stilar. Det viktigaste är att uttrycka sig och kunna visa vem man är. Det är vad våra fans vill veta.

Vad är så annorlunda med erat senaste album "Humanoid" än era tidigare?
-
Tillräckligt som vi har upplevt och lärt oss medan albumet producerades eftersom denna process ägde rum i flera olika städer, och vi själva samproducerade för första gången. Trots att det var en lång process, gick det bra och albumet har mer elektronik men man kan fortfarande höra det gamla Tokio Hotel.

Vad är ni mest stolta över i eran karriär?
-
Åh, det finns så mycket som vi är stolta över så det är svårt att bara välja en sak. Det kan ha varit när vi släppte våran första singel, som blev #1 på listorna eller en konsert i Paris, som var framför en halv miljon människor, och när vi var i Usa och vann "Best New Artist" på VMA. 

Vad tror ni är hemligheten bakom eran snabba framgång?
-
Det finns en särskild hemlighet... Vi har faktiskt den vackraste gitarristen i världen, så är det med det [skrattar]. Det mycket från tur, hårt arbete och talang. Vi är otroligt lycksamma som har slagit igenom som ett tyskt band. 

Finns det något ni vill hälsa era fans i Serbien?
-
Vi vill tacka alla våra fans för allt stöd de har gett oss hittills och vi ser fram emot att få lära känna våra fans i Belgrad och vi är verkligen glada över det, vi kommer att ha kul!

Ni har redan vunnit ett flertal musikpriser, finns det något ni hoppas kunna få i framtiden?
-
Det är ganska fånigt av oss att prata om det eftersom vi redan har vunnit så mycket, men naturligtvis som för alla band egentligen, är våran dröm att vinna en Grammy.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Kommentarer
Postat av: Isabella Hamrén

En helt OK äversättning med tanke på att dt är på Serbiska ^^ ;D Jag förstog ialf allt så tack ! Var bara 2 meningar som var lite knepiga = "Vi är skydiga mycket glädje, hårt arbete och talang pga det." och sen "Det är lite dumt att prata om det eftersom vi har fått en del priser " men jag förstog i stort sätt allt : ) Dt var en bra intervju överlag också !

2010-03-20 @ 23:12:22
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Det var väl mest de två meningarna jag syftade på också! ;p Aja, jag fixar det sen någon gång. Varsågod! :)

2010-03-20 @ 23:13:51
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Vanja

Har inte denna arenan kapacitet för 25 000 åskådare?

2010-03-21 @ 11:12:41
URL: http://kickassforme.blogg.se/
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Jag fixade till översättningen lite grann nu! :)



---



Vanja

Den ska ha en kapacitet på 23.000 åskådare egentligen, men vid speciella event (som basket) har de 25.000.

2010-03-21 @ 11:45:15
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0