De Bravo Special #1/2006


Bills nya tatuering

Augusti! Bill har fått utstå fruktansvärda smärtor för sin nya tatuering! Och avslöjar dessutom vart ni kan se se stjärnan live 2006 för sista gången!

Tokio Hotel-Bill blev stjärne-Bill i augusti - eftersom sångaren tatuerade in en stjärna på magen i hemlighet! Bill gör vad han vill! Och tyst: Han sade även inte ett enda ord när han skaffade en ny frisyr i januari! Men nu hade tatueringen följder: Framför allt blev hans föräldrar sura: "Min mamma var ganska arg", sade Bill i Bravo-fotograferingen [världens första med tatueringen!]. Men Bill skulle inte vara Bill om han inte redan hade sin mor virad runt lillfingret igen: "Vi blev sams igen!", gör han klart. Den ovanliga Tokio Hotel-tatueringen i detalj: Bill gick inte till tatueraren - han bjöd in mannen med bläcket till inspelningsstudion! Han tog med sig hela sin utrustning och stack tre interfolierade stjärnor i hans hud under inspelningspausen.

Bill: "Jag skrek, det gjorde så ont. Trots bedövningskrämen som tatueringen på min mage hade blivit insmord med. Jag kunde faktiskt ha spelat in en remix-version av våran låt Schrei!" Och varför tre stjärnor? Bill: "För ingenting Jag tyckte helt enkelt att motivet var vackert." Varför är augusti-månad så viktig för Tokio Hotel? Bandet meddelade att den sista Open-Air-konserten i sommar är den i Loreley den 3 september! Den 11 augusti reste Tokio Hotel vidare mot den grymma scenen [där stjärnor som Robbie Williams och Metallica har spelat]. Toms omdöme: "Coolt att vi kan uppträda här. Detta är ett topp-slut på våran Schrei-turné!"
Scans; Linda. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Kommentarer
Postat av: zara/nä

ska det inte vara första gången och inte första ?

2010-03-27 @ 04:15:53
URL: http://doneisdone.blogg.se/
Postat av: Emma

nej de är rätt. de står letzte.

2010-03-27 @ 16:35:36

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0