[Metro.fr]: "Campar för Tokio Hotel"


Campar för Tokio Hotel
På onsdag kväll kommer det tyska bandet Tokio Hotel att spela i Zénith de Lille. För att få försäkra en bra plats, har fansen slagit upp tält framför arenan. En del av dem har varit där i två veckor.

När man älskar något, spelar inget någon roll. Inklusive att spendera sina nätter i ett tält framför Zénith.

Konserten kommer att äga rum på onsdag kväll, men redan på måndagen var det omkring 60 personer som väntade på att få en bra plats i första raden. "Det är här jag har sett den bästa konserten", förklarar Stephanie som precis kom från Douai. "Jag trodde det skulle vara fler här."

Trots det slogs en sann improviserad camping upp. "Det är så här inför varje konsert", förklarar Jennifer, som kom från Picardie för 5 dagar sedan. "Jag älskar bandet och jag är kär i sångaren, Bill. Jag tror inte att jag kan älska någon annan."

En överflödig passion som berör alla tjejer. "Jag har fått intrycket att jag började leva dagen då jag upptäckte Tokio Hotel", säger Mina [21]. Hon bor i Toulun och säger att hon var den första som kom framför Zénith de Lille. Det var den 3e mars, två veckor innan konserten. Det är därför hon tar hand om kösystemet.

Ett system gjordes på konserten i Dortmund, som garanterar varje person en speciell plats i enlighet med den tid de har spenderat framför arenan. "Varje nykomling får ett nummer och ett band", förklarar hon. "Vi gör två upprop om dagen och imorgon [tisdag] kommer alla gå upp kl 05.00 och ta sin plats framför portarna. Överenskommelsen är att vi ska gå in i arenan vartefter våra nummer. I Lille går allting bra. Hundvaktarna kollar till oss på nätterna, men det händer inte överallt annat."


Tack till raluk_tigerlilly @ THUS för engelsk översättning.
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta -
Källa.


Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0