Mininyheter - 29/3 2010

¤ Universal Music Malaysia bekräftar alltså ännu en gång att killarna snart kommer dit. Vi ska hålla ett öga på deras Facebook för de senaste uppdateringarna! :)

¤ Uppdateringar från Wien, Österrike: Lastbilarna är redan på plats i Wien, Österrike för morgondagens konsert. Det är 71 fans som har fått ett nummer än så länge [kl 14.30 - info via __memorable]. En buss med ungerska fans anlädde precis. Det är inte heller mycket fans utanför hotellet. [kl 16.30 och 17.00 - info via MissChrissi1992 och __memorable]. Det ska vara 22+ grader i Wien just nu så fansen fryser ju inte direkt iallafall! ;) Här är en bild på en av bussarna:

¤ En bild på Bill är tillagd från när killarna anländer till hotellet i Marseille, Frankrike den 21/3 2010 - här.

Kommentarer
Postat av: madeleine

Sov dem förresten på något hotell i sthlm eller gbg?, man tycker ju man borda sett bilder från de. en liten spontan fråga bara som kom upp :)

Måste bara säga att jag är typ beroende av din blogg, det är ett missbruk jag helst inte vill bli av med :D haha

2010-03-29 @ 18:24:39
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Inte i Sthlm, en del sa dock att dem såg killarna på ett hotell i GBG men de var inte helt säkra (var väl därför inga bilder togs heller) eftersom de tog bussarna direkt tillbaks till Sthlm för att ta färjan till Finland. Nu minns jag dock inte vilket hotell det (kanske) var men.. XD Aww, tack så mycket! :)

2010-03-29 @ 18:41:31
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0