[Mondo.rs]: Intervju med Tokio Hotel


Medlemmarna i tonårsbandet avslöjar vilken den bästa presenten de någonsin fått av sina fans är.

Bandet Tokio Hotel kommer att spela i Arena Belgrade den 28 mars, och tvillingarna Tom och Bill Kaulitz svarade på våra frågor om musik, filmer och mode...

Tvillingarna Kaulitz planerar redan ett nytt album med deras bandkamrater Gustav Schäfer och Georg Listing trots att de släppte "Humanoid" i november förra året.
"Vi är alltid på turné, spelar ihop, så idérna kommer av sig själv. Vi skriver de flesta låtarna på turné, vi har redan skrivit flera nya", säger gitarristen Tom Kaulitz.

Eftersom de blev kända när den äldste av dem var 18 år, var de tvunga att växa upp väldigt fort.
"Vi separerar inte saker på gott och ont - men våran berömmelse kan vara ganska ansträngande. Dock har vi världens bästa fans, och vi lever våran dröm varje dag - jag har inget att klaga över", säger sångaren Bill Kaulitz, och hans bror Tom avslöjar vilken den bästa presenten är de har fått från deras fans: "Ett fan döpte en stjärna efter oss - Tokio Hotel."

Bandet har med hela "staden" med sig på konserten.
"Det här är våran största show någonsin, vi är så stolta över produktionen. Specialeffekterna är väldigt häftiga och vi gjorde en äkta "Humanoid City" som vi tar med oss på turné."

Ni gjorde en låt som inspirerades av filmen "Alice i Underlandet" av Tim Burton, planerar ni att experimentera inom filmindustrin i framtiden? 
"Vi skulle vilja göra musik för filmer men vi har inte fått några erbjudanden än", berättar Tom.
Och vara med i filmer?
"Jag skulle vilja testa, jag tror det skulle vara intressant. Men vi har inte så mycket tid att tänka på det eftersom vi har så mycket nya idér och planer för våran bandkarriär. Musiken kommer först, men ifall någon erbjuder mig en bra roll och ett bra manus vet man aldrig", berättar Bill.

Sångaren i Tokio Hotel är känd för sin ovanliga stil och sina frisyrer. Nyligen talade Karl Lagerfeld mycket varmt om honom och "Dsquared2" designarna bjöd in honom till att öppna deras modeshow i Milano. Bill designar några av sina egna kläder han uppträder med, trots att han erkänner att han inte kan rita så bra.

Skulle du vilja starta din egna klädkollektion?
"Kanske i framtiden någon gång, men inte just nu. Milano var fantastiskt, och det var roligt att jobba med "Dsquared2". Jag kan se mig själv som en del av modeindustrin i en mer seriös fråga, men precis som jag sa tidigare om filmer - musiken kommer först, sen allt annat", säger Bill och hans bror Tom hoppar snabbt in för att förstöra: "Bill har den värsta modesmaken i världen. Ingen som är åtminstone lite normal skulle någosin bära hans kläder."

Medlemmarna lyssnar på Gossip, Kings of Leon, Stereophonics och självklart deras idoler, Aerosmith,
väldigt mycket på sistone. En fråga vilka de skulle vilja jobba med och de svarade samtidigt: "Aerosmith!"


Tack till Goga @ THA för engelsk översättning. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Kommentarer
Postat av: Emma

tack :D bra översatt :D

2010-03-27 @ 16:34:00

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0