[TH.com]: Vinn sista minuten biljetter till Nice!


Vinn sista minuten biljetter till Nice!

Vi har 25x2 sista-minuten-biljetter till morgondagens konsert i Nice. Skicka helt enkelt ett mejl till [email protected] och ha "Last Minute Nice" som överskrift. Skriv med erat hela namn och födelsedatum i mejlet och allt ni behöver är tur ;-] Vi kommer att informera vinnarna imorgon innan 14.00. Ha också i åtanke att skicka mer mejl än ett inte kommer att ge er större chanser att vinna och ni måste skicka erat mejl innan 10.00 [22a mars] för en chans att vinna 1x2 biljetter till konserten i Nice. Lycka till & fortsätt rocka!!!
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Detta är minst sagt förvirrande då både den franska officiella fancluben, Live Nation (konsertarrangören) och managern i arenan de skulle ha spelat i har bekräftat att konserten ställdes in pga tekniska problem. OCH, killarna är redan i nästa stad de ska spela i den 23/3 - Marseille. Wtf @ all this, really. XD Edit! De har nu raderat denna nyhet från sidan! ;p

Kommentarer
Postat av: Martina

Kan det inte vara så då att det här med dessa biljetter är typ en utskick som publiceras automatiskt? att de bestämde innan Nice-konserten blev inställd att ha 'Last minutes' ticets, och sen glömt bort att ta bort att just den inte skulle visas.

2010-03-21 @ 23:26:06
URL: http://zoomintome.blogg.se/

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0