[Bild.de]: Elvis lever. Nu heter han Bill!


Elvis lever. Nu heter han Bill!
Nja, inte riktigt! Men Bill Kaulitz [20] från Tysklands superband Tokio Hotel verkar vara ett stort fan.

Under en skivsignering på Media Markt utomlands, sågs han med en Elvis-frilla. Och håret står - tack vare mycket hårspray. Denna frilla är riktigt bra.

Det är dock inte vad man kan säga om antalet besökare på den senaste "Humanoid"-turnén. Det var mycket tomma platser. Det var knappt 4500 fans i genomsnitt på konserterna. Exempel: I Zürich såldes det bara 5000 av 13.000 biljetter. I Wien [16.000 biljetter] var det knappt 4000 besökare.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Kommentarer
Postat av: Jenny

Asså, har tidningarna nyhetstorka eller?

Mycket snack om Bills utseende hela tiden, och de gör verkligen allt för att få det att låta som att Bill härmar alla möjliga kändisar. Den sämsta jämförelsen jag läst var i Hänt Bild då de jämförde honom med Victoria Posh Beckham och skrev att BILL kopierade HENNES stil, "som väntat" avslutade de med. Jag blev vansinnig. xD Posh är den sista Bill skulle inspireras av, och vad är det här för tjat om hur lite folk det var på konserterna jämfört med vad arenorna kan fylla? Är de så glada över att turnèn inte gått bra att de måste upprepa det hela tiden, eller?



Suck, trött man kan bli på tidningarna, seriöst...

2010-05-10 @ 22:26:04

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0