[TodayOnline.com]: TH kan bara inte sluta med musiken


Tokio Hotel har aldrig varit i Tokyo.
Det var faktiskt den tyska rockkvartettens besök i Singapore för tre veckor sedan som var deras första i hela regionen. Men, de var så nöjda med gensvaret från sina fans här - och ja, de har faktiskt fans här - att de planerar att komma tillbaka med en hel konsert.

Bandet - tvillingbröderna Bill (sångare) och Tom Kaulitz (gitarrist), basisten Georg Listing och trummisen Gustav Schäfer - är fortfarande chockerade över att de har fans på andra sidan jordklotet. Det är något de tydligen inte förväntade sig när de startade Tokio Hotel som tonåringar.

"När vi startade i Tyskland så gick vi fortfarande i skolan. Om någon sa till oss att om fem år så ska vi vara i Asien, skulle jag ha sagt att personen är galen", säger Bill. "Men här är vi nu." Men framgång hade ett pris. "Vi har inget privatliv längre", säger Bill. "Det är omöjligt att säga att man vill vara en superstjärna och sedan gå ner till bageriet nästa morgon. Man kan inte gå ut längre. Men det är ett beslut man måste ta."

En del av deras internationella framgång beror på att de har gått från bara spelat in låtarna på tyska till att även spela in dem på engelska. [...] "Idén med de engelska versionerna var enkel. Vi ville att alla skulle få en chans att lyssna och förstå texterna", säger Tom. "Men vi började med att göra tyska och engelska låtar, så det är som att återvända till sina rötter."

Folk med taskig attityd är bara en rad människor som bandet har varit tvunga att hantera sedan första början. "Den största utmaningen var att vi var så unga", säger Bill som fyller 21 i år. "Det var verkligen tufft att prata med skivbolagen. Alla hade sin egna idé på hur vi skulle vara, men vi ville inte höra det. Vi ville göra vår egna grej." Tom tillade, "Alla tänkte: De är bara barn, vad kan dem?"

Tja, dessa "barn" har spelat vid Eiffeltornet framför 500.000 människor och spelar sina största shower världen över. Och de ser fram emot att få komma till Singapore. "Det är nästa nivå av våran liveshow", säger Tom. "Jag tror det kommer bli kul."

Även om resten av världen börjar omfamna Tokio Hotel, säger bandet att de redan tänker på vad som kommer härnäst. "Vi vill ta det till nästa nivå", säger Tom. "På det här albumet ville vi ha det här elektroniska ljudet, men det kanske blir helt annorlunda på nästa album."

Tokio Hotels "Humanoid" finnas att köpa i butik nu. 


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Kommentarer
Postat av: emmelie

"Det var faktiskt den ryska rockkvartettens..." - ryska? x')

2010-05-27 @ 22:23:19
URL: http://emmelieholmberg.blogg.se/
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Sorry, ändrade till rätt första bokstav nu.

2010-05-27 @ 23:48:52
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0