[UDN.com]: Tokio Hotel i Taiwan


Tokio Hotel i Taiwan
Tysklands Tokio Hotel är i Taiwan och sångaren Bill dök upp på presskonferensen stylad i tuppkam och sotad ögonskugga, med hans glamorösa utseende skapar han vågor i den europeiska musikvärlden, han erkände att han beundrade Lady Gaga för att hon vågar klä sig på sitt egna unika sätt.

Bill sade: "Alla har sin egna stil, så länge det är bekvämt och snyggt är det mode." Bill förklarade sitt intresse för att syssla med mode och skapa sin egna kollektion. Men hans äldre bror Tom, som gillar att göra narr av honom, sade: "Om alla klär sig likadant som Bill blir det väl tråkigt? Jag skulle då inte köpa kläder från hans kollektion iallafall."

Skivbolaget, som ett välkomande till det enormt populära band, bjöd in fyra små barn, som bar tshirts där det stod "Tokio Hotel" på kinesiska, som gav dem snacks och blommiga broderi lakan - två presenter som är typiskt taiwanesiska. Alla fyra medlemmarna hälsade glatt på alla på mandarin.

Universal Music Taiwan presenterade en guldskiva med phoenix och drake-design till bandet. Bandet blev rörda och sade: "Det här är nog den snyggaste guldskivan vi någonsin har fått", och bad sin personal att stoppa ner skivan försiktigt och ta med den hem till Tyskland. Tokio Hotel kommer att göra en skivsignering samt ett speciellt uppträdande på The Wall ikväll. De kommer att göra en akustisk spelning, alla biljetter har lösts in.


Tack till Jese @ THA för engelsk översättning. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0