Yam! 2005 - Ann Kathrin: "Jag får dödshot!"


Den galna världen av Tokio Hotel fans
De flesta Tokio Hotel fans gör allt för att komma så nära sina idoler som möjligt...

"Slampa!" "Jag ska skära halsen av dig!" "Vi kommer slå ner dig!" Aldrig hade Ann-Kathrin trott att någon kunde hata en person så pass mycket och skriva sådana ICQ-meddelanden till henne. Ändå har denna skräck blivit sann sedan hon fotograferades närgången med Tom [16] från Tokio Hotel. Endast 16-åringen från Emmerich lyckades med det som tusentals flickor drömmer om: Att få komma väldigt nära en av Tokio Hotel-killarna...

Den 24 november 2005: Ann-Kathrin's väns mamma jobbar på en radiostation och gav båda flickorna biljetter till "Eins Krone Live"-efterfesten. Det är där de började prata med Tokio Hotel-killarna och vid något tillfälle dansade Ann-Kathrin med Tom. Hon märkte att hon blev fotograferad men hon tänkte inte så mycket på det. Inte ens när fotografen gav henne instruktioner om att hon skulle gå närmare Tom och att kyssa honom på kinden. "I det ögonblicken var jag inte alls medveten om att det förmodligen såg ganska tydligt ut", minns Ann-Kathrin. Men dagen därpå fick hon ett brutalt uppvaknande eftersom bilderna spreds omkring på Internet. En tidningsartikel skrev "Ett fest-mys-och tafsmaraton" med en packad Tom som gjorde resten.

Tokio Hotel fansen är chockerade, besvikna och arga på Ann-Kathrin. Självklart gjorde bilderna - de flesta lades ut tillsammans med någons påhittade heta historier - så att känslorna kokade över, men är det en anledning eller en ursäkt att skicka dödshot till någon?

"Jag dansade bara med Tom och fotografen tryckte på knappen vid rätt tillfälle. Inget mer hände!", övertygar gymnasiestudenten och hoppas att denna mardröm kommer att sluta. För det är en sak hon inte vill: Att behöva gömma sig från dessa "fans"! Deras chock är baserat helt och hållet på en missförståelse: "Alla som gillar killarna skulle ha gjort samma sak som jag ifall de var i mina skor!", tror Ann-Kathrin. [...]

Det här är vad experten tror
Hypen kring killarna från Tokio Hotel fortsätter att växa - och höjer till en vilseledning! Yam pratade med psykologen Hannes Niggenaber [59] om extrem fan-kärlek.

Vad är så fascinerande med Tokio Hotel?
Hannes Niggenaber:
Killarna från Tokio Hotel medför den "ideala" pojkvännen för många flickor, som alltid är där och aldrig irriterar - trots att de inte ens känner dem. Bill och Tom är speciellt "ideala-killar" för dessa fans. Men, killarna spelar bara. En del tänker på sitt engagemang i bandet som sin mycket personliga protest mot sina föräldrar.

Varför är dessa unga flickor deras största fanbas?
Hannes Niggenaber:
Sexualiteten hos de flesta kvinnliga fans, som är mellan 11 och 14 år gamla, börjar ta fart. Killarna är fortfarande "aliens" för många av flickorna i denna åldersgrupp. De har fortfarande ett begär för ett "förhållande". I deras glädje över band som Tokio Hotel, kan de uppfylla dessa önskningar.

Kan extrema fanbeteenden bli farliga?
Hannes Niggenaber:
Flickor, som är helt vilsna i kärleken till bandet, är sårbara. De kan inte sova, inte prata om något annat längre och tappar intresse när det gäller skola och deras riktiga vänner. Det blir väldigt farligt när dessa flickor försöker göra sina fantasier verkliga.

Hur länge kan en sådan situation hålla på?
Hannes Niggenaber:
För det mesta håller det på i 1-2 år. Men det går fortare när deras första pojkvän dyker upp. Det är när den "äkta kärleken" blir viktigare.
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

OBS! Gammal artikel från 2005, men det har ni nog redan fattat. XD

Kommentarer
Postat av: Evelin

Haha, det låter som om vi fans är ett slags farligt virus elr något xD

2010-05-07 @ 23:35:12
URL: http://technology.blogg.se/
Postat av: Anonym

"Men, killarna spelar bara." LOL

2010-05-08 @ 14:40:30
Postat av: Mickis

fy fan va sjukt,man är inte ett fan om amn håller på och dödshotar och grejar.Då är man besatt och behöver hjälp.Åh hatar sånt där skit.

2010-05-08 @ 20:26:12
URL: http://mobscene.devote.se/

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0