[Klatsch-Tratsch.de]: Tokio Hotel konsert inställd...


Tokio Hotel konsert inställd i Mexiko på grund av säkerhetsproblem
Berlin. Livsfara, nej tack: Bill Kaulitz [20] och hans killar i Tokio Hotel sade att en konsert i norra Mexiko är en allt för stor säkerhetsrisk. De tyska rockarna ("Durch den Monsun") hade egentligen en planerad konsert på Arena Monterrey den 30 november, men ställde sedan in den.

På killarnas amerikanska hemsida står det: "På grund av säkerhetsproblem, kommer det inte bli möjligt att gå vidare med våran konsert i Monterrey. Vi är väldigt ledsna över detta och önskar att säkerheten förbättras så snart som möjligt." I den norra mexikanska staden bor ca 1,2 miljoner människor, däribland medlemmar av två rivaliserade knarkligor som bekämpat varandra obarmhärtigt.

Hemsidan Latina-Press.com rapporterade att det hade sålts över 17.600 biljetter. Med den inställda konserten är Tokio Hotel det andra stora bandet att undvika Monterrey i år: Även popstjärnorna Jonas Brothers undvek den farliga staden för några månader sedan. Dock rapporteras det att Tokio Hotels konsert på Palacio de los Deportes i Mexico City den 2 december fortfarande kommer att äga rum. 


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Kommentarer
Postat av: Natalie

Hade jag haft möjligheten hade jag slagit knarkarligorna på käften så fansen fått sin konsert!!! Tycker otroligt synd om dem!

Fast förstår ju att ingen vill utsätta sig för livsfara. Vad som helst kan ju hända.

2010-11-21 @ 17:17:18
URL: http://unleashedpuppies.blogspot.com
Postat av: Rebecca Svärd

Håller med personen över mig! Verkligen synd om fansen... Vi här har ju också fått vår konsert inställd en gång... Gjorde ont i hjärtat men Sverige är tryggare än Mexico...:/

2010-11-22 @ 14:07:02
URL: http://...

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0