[LaTercera.com]: Tokio Hotel skapar hysteri i Lima


Tokio Hotel skapar hysteri i Lima innan ankomsten i Chile
På den tyska kvartettens konsert ikväll i huvudstaden, hade 8000 människor samlats för att se en föreställning full av specialeffekter. I eftermiddag anländer dem till Santiago innan deras konsert på Movistar Arena nu på söndag.

"Skrik", "eufori" och "svimning". Det är de mest upprepade orden som den peruanska median använder i sina krönikor om gårdagens konsert som Tokio Hotel gav på Jockey Club i Lima som en del av "Humanoid City Live". Den första konserten som kommer att äga rum i Santiago nu på söndag, är den första i landet på Latinamerika turnén.

Den tyska kvartetten, som är mest populär bland ungdomarna, tillsammans med 8000 människor - mest kvinnor - gjorde en föreställning med futuristiska inslag och sina framgångsrika hits som "Automatic", "Dark Side of the Sun", "Alien" och "Human Connect To Human".

"Tokio Hotels konsert skapade masshysteri och ett dussintals fans svimmade. De tyska sångarna dök upp på scenen kl 21.00 och möttes av ett skrik likt en explosion från nästan 10.000 fans", berättar Peru21. På hemsidan för radioprogram i Peru uppmärksammade man förutom de ständiga ombyten av kostymer för sångaren Bill Kaulitz, alla specialeffekter, fyrverkerier och eld under konserten. "Under en och en halv timme nöjt Tokio Hotel fans av en fantastisk konsert där de skrek, grät och till och med svimmade. Sjukvårdarna fick alltså hjälpa mer än ett fan som inte kunde hantera känslorna av nervositet och spänning", tillade Peru21.

Sångaren tillsammans med Tom Kaulitz, Georg Listing och Gustav Schäfer, ett av de mest framgångrika banden i Tyskland under de senaste 20 åren, landar nu i eftermiddag i Santiago och planerar att vila innan de spelar på Movistar Arena nu på söndag kl 21.00. Det finns fortfarande biljetter att köpa via Puntoticket.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0