[Revista.Cliché-Peru.com]: TH i Lima, Peru den 25 november


Tokio Hotel i Lima, Peru den 25 november
Den kända peruanska DJn Garardo Manuel JR tillkännager presentationen av det tyska rockbandet Tokio Hotel i huvudstaden. DJn sade att de gör en turné i Latinamerika med sin senaste produktion "Humanoid" och de kommer att vara på turné i november och december i Chile, Brasilien och Mexiko.

"Från början hette bandet Devilish, men bytte sedan namn då gruppen har ett poprock-ljud", säger DJn. Gerardo Manuel tillägger att deras nuvarande namn Tokio har influenser till den japanska huvudstaden, och Hotel eftersom de alltid bor på hotell när de är på turné i Europa.

Bandets andra tyska album (Scream) togs väl emot i England eftersom det även gjordes en engelsk version. Försäljningen ökade ännu mer, och det är anledningen till varför även "Humanoid" finns på både engelska och tyska", sade Gerardo Manuel.

DJn sade även att sångaren Bill Kaulitz är ett kännetecken för sitt band pga sitt androgyna utseende, som har en poprock-stil och att de har blivit ikoner för sina fans. Slutligen berättade han att han kommer att närvara på konserten den 25 november på Jockey Club i Peru, och biljetter säljs via Teleticket.

Information:
¤ Tokio Hotel har fått 30st platina -och guld skivor.
¤ Bandet har fått 5 singlar och 3 album på plats #1.
¤ Turnén startar den 23 november i São Paulo (Brasilien), den 25 och 28 samma månad i Lima och Santiago (respektive Peru och Chile), den 30 i Monterrey (Mexiko) och avslutas den 2 december på Palace de los Deportes i Mexico City.
¤ Showen "Humanoid", som även namnet på deras senaste album, är spektakulär och futuristisk under ledningen av Misley Buckey, som även skapade "The Fifth Element".


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Kommentarer
Postat av: Caroline

Tack för översättningen ^^ <3

2010-11-04 @ 19:44:34
URL: http://tokiohotelfans.se

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0