RTL Exclusiv - 25/8 2005 (Bills nack-tatuering)


> Se videon här - Watch the video here <
Tom från bandet Tokio Hotel ska ha haft sex med 25 tjejer och det vid den unga åldern 15. Han pratar ut med Exclusiv: det är bara ett påhitt. Tvillingbrodern till sångaren Bill gör hellre ren popmusik med hans tre kollegor än har smutsiga sexaffärer.

Med låten "Durch den Monsun" gick Gustav, Tom, Bill och Georg direkt till första platsen på de tyska singellistorna. Men nu är sommarlovet slut och de fyra måste återvända till skolan. De ser inte fram emot det.

Bill:
Ja, nu måste vi tillbaka till skolbänken igen, till klassrummet och erm... ha diskussioner med lärarna igen och erm... Egentligen kan jag börja gråta bara av att se det här igen.
Tom: Ja.
Bill: Alltså, det är väldigt illa.
Tom: Ja!
Bill: Ey, att behöva stå där igen... Vi är här varje morgon och jag har... *djup suck* De sex veckorna gick för snabbt. Jag gillar det verkligen inte.

Det är även diskussioner med Bills mamma där hemma förresten. Hon gav nämligen inte tillåtelse att tatuera in bandets logo i hennes sons nacke.
Engelsk översättning: THUKST. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Kommentarer
Postat av: Ida - A princess diary ♥

Nu är det så att Hanna som jag delar den här bloggen med har gjort någonting med sitt hår & ni läsare får gissa vad.De 10 första som svarar rätt först får en länkning :) Lycka till.LÄNK: http://pappasguldkort.blogg.se/2010/november/what-happend-with-hannas-hair.html

2010-11-09 @ 13:14:11
URL: http://pappasguldkort.blogg.se/
Postat av: Sofia Vienna

haha, oväntat att inte simone godkände det :P när man ser den tatueringen idag så tycker jag inte att den är så bra gjord.. den ser så utsmetad ut. But still, vore konstigt om den inte var där (;

2010-11-09 @ 14:36:48
URL: http://sofaivienna.ses
Postat av: Caroline

HAHA, älskar sånna här gamla saker <33 =D

2010-11-09 @ 14:58:27
URL: http://tokiohotelfans.se
Postat av: sara

hhahaa :D

2010-11-09 @ 15:35:46
URL: http://sarakaulitz.tumblr.com

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0