Tokio Hotels Nyhetsbrev (Japan) - 15/11 2010


Officiell onlinebutik öppnar 22/11 2010!
Tokio Hotels officiella onlinebutik kommer äntligen att öppnas måndagen den 22 november! I denna onlinebutik kommer, förutom Tokio Hotels album, saker som tshirt, handdukar osv att säljas. Alla produkter kommer från Bravodo, bandets officiella varumärkessida, så det kommer endast att säljas officiella produkter. För att fira butikens öppnande (fram till den 5 december), kommer de 50 personer som antingen köper den begränsade upplagan av de första 100 "muffler handdukarna" eller någon av tshirtarna, att lottas ut för att få en inbjudan till "Tokio Hotels första besök till Japan event" någonstans i Tokyo onsdagen den 15 december! Dessutom kan de som vinner få träffa dem.

De vackra bröderna Kaulitz på omslaget av italienska Vogue (herrtidningen)!
Det är säkert ganska många fans som redan har köpt den, men de är på omslaget av oktobernumret av L'Uomo Vogue (den italienska herrtidningen). Eftersom de är musikspecialen i tidningen, ägnas flest antal sidor åt Bill och Tom. De båda är väldigt vackra i de kläder som de aldrig skulle bära på scenen. Kolla in videon här för att få se de två under fotograferingen!

Vann ett pris på Europas festival, MTV EMA 2010!
På EMAs i Madrid, Spanien, vann de ett pris för "Best World Stage Performance!" Med MTVs unika planerade liveprogram, var det Tokio Hotels uppträdande som tog hem priset tack vare fansen. Det här var det fjärde året i rad som de vann ett pris på EMAs. Även om man kan säga att de utan tvekan är superstjärnor, så är det ingen överdrift. Ni måste vara förväntansfulla eftersom de äntligen kommer att uppnå sitt första besök till Japan i december!

Nytt utsläpp - HUMANOID
Album (CD) - Glamoröst och romantiskt! Tysklands mest sensationella rockband, Tokio Hotels tredje studioalbum!! En engelsk och tysk version som släpps på samma gång! Bills förtrollande aura är levande och bra!
DVD/Album (CD) - Ikväll bjuder Tysklands monster rockband Tokio Hotel in er till "Humanoid City". Deras rike är där, fylld med en cool och futuristisk stadsbild. Deras bästa livehits är lösa!
CD/CD+DVD - Tokio Hotels ultimata mål, den första gardinen är äntligen uppe i Japan! Den japanska specialversionen är planerad att släppas den 2 februari 2011! Två typer CDs och en CD+DVD!



Engelsk översättning: Sugar @ THA. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.


Kommentarer
Postat av: Caroline

Vet inte om jag tolkar det rätt, men det låter lite som att dom kommer att spela in deras uppträdande i Japan och ha med det på live DVD:n?? 0_0 =DD Fan va coolt i så fall!

2010-11-16 @ 14:02:11
URL: http://tokiohotelfans.se

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0