Tokio Hotel Japan @ Twitter - 12/10 2010


Hej alla Tokio Hotel fans där ute!
[...] För första gången någonsin kommer ett Tokio Hotel showcase att äga rum i Tokyo (Japan) och det den 15 december. Om ni skulle vilja vara med på detta historiska event för Tokio Hotel och Tokio Hotel fansen, delta då i tävlingen och håll ögonen öppna!

Imorgon kommer det första nyhetsbrevet att skickas ut! Ser fram emot det! Det innehåller mycket saker, som en steg-för-steg instruktion på hur man kan vinna biljetter till deras showcase samt en speciell PC bakrundsbild. Det är verkligen fantastiskt! [...]
Engelsk översättning: TH-Australia.com. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej!



Har en liten fråga, vet du vart killarna kommer att vara mellan den 15 och 30 december, förutom i Japan dårå? Tänkte om dom kommer att hänga runt om i Asien då jag ska dit då hehe x) Ha en bra kväll!

2010-10-14 @ 19:17:28
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Hej! Nu vet vi inte när de åker dit, om de åker dit på samma dag som deras spelning (15/12) eller någon dag innan, men de kommer ju garanterat att stanna där i minst en dag iallafall. Vi har inga andra datum än detta Tokyo datum och de i Latinamerika än så länge, så nej, jag vet inte vad de kommer att vara eller göra annat i december än. :p Tack, detsamma! =)

2010-10-14 @ 20:33:22
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0