Tokio Hotels radiointervju med FMTU 103-7 (Monterrey)


Som lovat, här är de med mig i luren - Tom och Bill! Hej killar!
Bill och Tom:
Hej!
Min första fråga idag är när ni bestämde er för att komma till Monterrey, Mexiko?
Bill:
Tja, vi planerade en Sydamerika-turné för länge sen. Vi har velat åka dit länge och är glada att vi får göra det nu på den här turnén. Vi är väldigt glada att få kunna träffa våra fans och göra en turné där. Vi är glada att det ordnade sig till slut.
Ni är ett välkänt band nu, men vi måste komma ihåg att ni en gång spelade framför ungefär 500 personer. Nu för tiden spelar ni framför tusentals.
Bill:
Ja, det är speciellt för oss som ett band. Vi har varit ett band i 10 år nu och har upplevt allt tillsammans. Det är just det som är tjusningen i det, att vi känner till båda sidorna. Vi vet hur det känns att spela framför endast några få människor på små klubbar och vi vet hur det känns att spela mångfaldiga konserter. Det är gör oss väldigt stolta och vi njuter av det, för det oss möjligheten att få spela på andra kontinenter.
Det måste vara spännande för er att få spela på exotiska platser. Hur är det att spela framför Eiffeltornet framför mer än 500.000 i publiken?
Bill:
Det var verkligen ett häftigt ögonblick i våran karriär. Vi har aldrig sett så mycket människor förut. Det var precis under Eiffeltornet. Det är något vi aldrig glömmer och vi älskade det.
Berätta om en plats där ni vill spela, men aldrig har besökt.
Tom:
Tokyo! Och äntligen kan vi uppfylla den drömmen eftersom vi ska dit och spela i december.
Bill: Tja, och vi skulle vilja bli det första bandet att spela på en annan planet. Vi skulle vilja besöka en annan planet och bli de första att få spela där.
Det här blir inte eran första gång i Latinamerika. Ni har varit i Mexiko också, men vad tänker ni på när ni hör ordet "Mexiko"?
Tom:
 Jag minns såklart den grymma skivsigneringen, fansens energi och vi har bara bra upplevelser från Mexiko än så länge. Vi har bara varit i Mexiko City tidigare och spelat, fansens energi var helt fantastisk!
Finns det någon del under en konsert som ni gillar allra mest?
Bill:
För mig är den bästa stunden när man kommer upp på scenen och ser så många människor skrika. Att få se alla människorna är det bästa. Det är det jag ser mest fram emot under kvällen, när de sjunger med och är lyckliga över konserten. Men jag gillar den första kontakten med publiken allra mest.
Sist men inte minst vill jag fråga er, som ett band från Europa är drömmen ofta att erövra Amerika, är det viktigt för er att erövra Amerika?
Bill:
Det är väldigt svårt eftersom vi är som sagt ett tyskt band och det är väldigt svårt att slå sig ned och börja. Vi har gjort konserter, väldigt bra konserter i Usa och vi har varit på turné där två gånger, men det är väldigt svårt för oss att erövra Usa.
Innan vi avslutar intervjun.. Vad får vi se den 30 november när ljusen släcks och musiken börjar starta här i Monterrey?
Bill:
Vi kommer självklart ta med oss våran show med oss... Vi är fortfarande på våran "Welcome to Humanoid city"-turné. Det är vad vi fokuserar på. Vi kommer att ta med våran produktion - alla kostymer och samma setlista som vi hade på turnén i Europa. Vi ser verkligen fram emot det, det kommer att bli en väldigt cool show med mycket energi. [och sen det lilla meddelandet på engelska]

Engelsk översättning: TH-Info. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Direktlänk till videon - Edit! Uppdaterade översättningen lite. ^_^ Nu ska den vara bättre! ;p

Kommentarer
Postat av: Caroline

Såg den engelsk aöversättningen & du gjorde en bra svensk översättning av det =D man förstår din bättre än den där engelska =DD haha.. Tack!

2010-10-15 @ 00:14:43
URL: http://tokiohotelfans.se
Postat av: Anonym

Be inte om ursäkt, du har gjort ett bra jobb

2010-10-15 @ 06:41:51
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Hehe, vad bra då! =) Har uppdaterat inlägget nu, hittade en bättre engelsk översättning. XD

2010-10-15 @ 11:26:10
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Ebba

tack för övrsättningen!

2010-10-15 @ 12:03:57

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0