De Bravo #32/2007


Tokio Hotel världsexklusivt!
Tokio Hotel reste i hemlighet till New York i ett par dagar! I Bravo visar de sina privata bilder!

Det är Tokio Hotel fanalarm överallt i Europa. I Usa kommer fanstormen dock inte starta förrän nästa år - eftersom deras CD ska släppas där i vår. Men innan Bill [17], Tom [17], Gustav [18] och Georg [19] kommer att besöka Amerika för konserter och intervjuer, ville de åka dit privat. Killarna flög i hemlighet till New York. Privat!

De kunde gå runt på gatorna, shoppade och gick sightseeing helt oigenkända för antagligen sista gången. Alltid med dem: Gustavs kamera. Med den fångade trummisen och kamerafanet vackra stunder på deras hemliga tripp - exklusivt för Bravo! Och gitarristen avslöjar hur det var - i världens häftigaste stad...

Bra att Gustav tog så många bilder!
Tom:
Ja, han kanske blir en professionell fotograf en dag. Eftersom vi inte är i Tyskland så mycket just nu, vill vi hålla våra fans informerade och dela med oss av våra resor. Vi vill att våra tyska fans ska få veta allt, vad vi upplevde.

Vad var det bästa ni upplevde i New York?
Tom:
Vi var där för första gången, men vi har alla velat besöka Usa länge. Bill shoppade sjukt mycket! Och det gjorde jag också i alla hiphop-butiker.

Men det tog lång tid att flyga, eller hur?
Tom:
Ja, mer än 8 timmar. Hemskt! Och sen står det strikta vakter på flygplatserna. Vakterna har alltid ett öga på mig. Alla var igenom kontrollerna, men jag var tvungen att gå igenom 10 gånger. Man måste till och med lämna fingeravtryck i Amerika innan man får komma in.

Vad besökte ni på sighseeing?
Tom:
Vi var vid Frihetsgudinnan. Sedan gick vi till Ground Zero och Broadway. Vi såg till och med musikalen "Phanton of the Opera", men det var inte riktigt min grej. Efter en halv timme blev det irriterande.

Och maten? Ni måste ha känt er som i paradiset som snabbmatfans...
Tom:
Ja, det var härligt! Vi var på "Taco Bell" och på en hamburgerkedja. Men frukosten var ännu bättre, det var pannkakor med sirap. Det var så gott.

Hur mycket pengar har ni spenderat?
Tom:
För mycket! Jag köpte mycket kläder och kepsar. Bill och Georg släppte loss bland butikerna och hamnade helt plötsligt i Chinatown. De förstod inget där eftersom alla skyltar är på kinesiska. De kunde bara åka därifrån med taxi.

Det låter som en spännande resa!
Tom:
Ja, men vi saknar Tyskland så här. Vi saknar speciellt våra tyska fans, lika mycket som de saknar oss. Vi har några speciella planer på G för dem just nu. Våran nya live DVD kommer att släppas i september med en väldigt intim turnédokumentär...
Scans och engelsk översättning: Jana. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

OBS! Detta är en gammal artikel från 2007.

Kommentarer
Postat av: sara

Värsta Tom intervjun :D ♥



Hur mycket pengar har ni spenderat?

Tom: För mycket! Jag köpte mycket kläder och kepsar. Bill och Georg släppte loss bland butikerna och hamnade helt plötsligt i Chinatown. De förstod inget där eftersom alla skyltar är på kinesiska. De kunde bara åka därifrån med taxi.

2010-09-21 @ 16:29:34
URL: http://saraolenius.tumblr.com

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0