[Examiner.com]: TH fanet Lady Gaga röjer på MTV VMAs


Tokio Hotel aliens och humanoids: Tokio Hotel fanet Lady Gaga röjer på MTV VMAs
Det är verkligen fantastiskt att se hur många oförväntade aliens som bor i Tokio Hotel världen och kallar sig själva Tokio Hotel fans. Ett av dem, Lady Gaga - som precis röjde på MTV VMA 2010 den 12 september - är ett självutnämnt fan av det tyska bandet från Magdeburg.

Gaga berättade i en intervju med Starexinpress.com att hon är ett "Tokio Hotel fan och stolt över det!" Gaga, som erkände att hon i stort sett älskar allt med Tokio Hotel - musiken, sminket och frisyrerna - tog nästan hem alla priser på MTV VMA 2010, enligt Examiners Laura Clarizio. Gaga vann bland annat i dessa kategorier: "Best Pop Video", "Best Female Video", "Best Dance Video" och självklart storpriset "Video of the Year" med låten "Bad Romance".

Lady Gaga har, tillsammans med Tokio Hotel, haft ett av de största album försäljningarna i Tyskland förra året. Dessutom ligger Gagas tyska sida, LadyGaga.de, under Universal Music Group - samma bolag som håller Tokio Hotels hemsida, TokioHotel.com.

Med hennes fascination för Tokio Hotel har Gaga sagt att det är klassigare att inte erkänna att man älskar musiken som skapats från de begåvande händerna på medlemmarna i Tokio Hotel: "Jag skäms inte att säga att Jonas Brothers och Tokio Hotel är band som håller på att erövra musiken. De orsakar hysteri bland fansen. Det är fantastiskt att se såna reaktioner, eller hur?"
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Kommentarer
Postat av: sara

Vad coolt :))

2010-09-15 @ 16:42:29
URL: http://saraolenius.tumblr.com

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0