[Examiner.com]: TH.com vinner rankningar för augusti


Tokio Hotel nyheter: TokioHotel.com vinner månatliga sikt-rankingar för augusti

Det är både bra och dåliga nyheter för Tokio Hotels hemsidor. Enligt en rapport i Marketing Börse, den internationella hemsidan för Tokio Hotel, var det TokioHotel.com som vann SEOlytics-sikt-ranking för augusti månad.

TokioHotel.com blev rankad 3 efter meldebox.de och mister-wong.de i rangordningen. De tre sidorna vann rangordningen eftersom de visade mest förbättrande sökmotoroptimering. TokioHotel.de, den tyska versionen av TokioHotel.com, halkade i sin ranking pga ett 302-vidarebefordran förlust till TokioHotel.com. Men MB anser att TokioHotel.com nu borde vara starkare eftersom vidarebefordringen från den tyska versionen är permanent. Rangordningen av sidorna gjordes av "SEOlytics GmbH i Hamburg som är den SEO-kontrollerande programvaran SEOlytics verktyg för att optimera webbplatser för sökmotorer."

Att TokioHotel.com går så bra kommer inte som någon överraskning för fansen som besöker sidan för att chatta med andra fans, se nya bilder på bandet, få reda på bandets #1 platser med DVDn/CDn "Welcome to Humanoid city" eller läsa Tom Kaulitz' blogg om vad som händer bakom kulisserna med Tysklands favorit kulturexport.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0