[Impre.com]: Bill Kaulitz är inte densamme...


Tokio Hotel: Bill Kaulitz är inte densamme, eller hur?
Världen förändras och därför förändras även alla vi med tiden. Och det var just det som hände bröderna Kaulitz från Tokio Hotel, och Bill Kaulitz speciellt, som förändrades radikalt sedan flytten till Usa.

En del "Aliens" (Tokio Hotel fans) verkar inte gilla den nya imagen som den unga tysken nu använder sig av, men stilen och utseendet som manifesterar en viss tid är något som verkligen går ihop med hans ålder och dessutom är mer tilltalande.

Den typiska stilen som då representerade Tokio Hotel-sångaren var endast Bill Kaulitz' hår, men nu har den unge mannen låtit skägget växa, skaffat piercingar och tatueringar samt ändrat klädstil; han bär numera mössa som hans bror Tom Kaulitz.

Hur som helst, de som faktiskt kan säga något om Tokio Hotel-sångarens stil är fansen, eftersom de är mest bekanta med Bill och Tom Kaulitz och har därmed rätt att kritisera eller godkänna Bills stil. Det gäller även om de tycker att stilen han hade innan var en mer unik och personlig stil och ett kännetecken för Tokio Hotel.

Härmed lämnar vi några bilder för att få höra er åsikt och om ni föredrar Bill Kaulitz' stil nu eller som den var förut.


Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Kommentarer
Postat av: bd

haha XD seg inget als.. Bill är en man att överraska XD jag är säker på att allt han gör kommer att visa sig mer förståligt till deras ny album och allt. föresten vadå ny stil? okej han har förändrats en del men jag ser inget konstigt med det. Dom jobbar ju med sitt nya labum och det är säker jobbigt. Man orkar inte hålla sig super i ordning då X) själv tycker jag att han passar i båda. Han är en sån typ av männsika som får allt att passa vad han än gör ^^ <3



och till blogens admin: har säkert sagt det förut men jag verckligen älsakr den här bloggen du gör ett helt underbart jobb med den <3 den är mycket bättre än nån annan jag vet <3

2011-08-03 @ 22:41:41
Postat av: Emma

Han ser mer ofräch ut nu på något vis. x3

2011-08-04 @ 08:06:51
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

bd

Stora kramar till dig! :D Tack så mycket! ♥

2011-08-04 @ 12:27:40
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Steffi

Jag personligen tycker att ingen ska ha rätt att bedöma hur Bill går klädd, eller hur han är än han själv och dom som känner Bill personligen.

Jag bryr mig inte ett dugg hur han går klädd, om han bestämmer sig för att raka av sig håret eller inte, eller om det visar sig att han är homosexuell.

Det viktigaste är för mig att Bill mår bra och är lycklig med sitt liv utan att känna press av att folk inte tycker om honom, för vad han är klädd eller så.

2011-08-04 @ 14:58:34
Postat av: Caroline

Jag tycker kanske att han ska skippa skägget för jag tycker aldrig det ser bra ut, spelar ingen roll på vem. Men det är klart han ändras. Alla ändras med tiden och tack vare att han alltid har varit så unik med sin stil så märks det ju extra mycket om man kollar på bilder nu och för 4 år sedan. Men jag tycker han ser bra ut nu. Lite mer "mänsklig" på något sätt.. :P

2011-08-04 @ 18:10:48
Postat av: sannakaulitz

en sak jag inte gillar är då nog skägget, men jag skiter i det jag älskar han lika mycket nu som förr. tycker själv att Toms skägg är riktigt hett ;)

2011-08-04 @ 20:48:41
URL: http://sannakaulitz.webblogg.se/
Postat av: Karolina

Han är inte densamme, har verkligen inget emot honom (!!!!!!) men tycker att han hade sin mer egna stil förut;) men det är juh hans eget val! kör på din egna stil och fortsätt göra det ni älskar <3

2011-08-05 @ 09:50:31
Postat av: Anonym

han är FETT SEXIG NU, innan oxå.. men ENDÅÅ

2011-08-05 @ 14:44:01
Postat av: Elin

För mig spelar det ingen roll hur han ser ut, jag kommer ändå att gilla honom & TH :) Det viktiga är att han är nöjd med sin stil och inte att fansen är det.

2011-08-05 @ 15:42:51
URL: http://elinnystrom.blogg.se/
Postat av: Lilla mig ~ (ida)

Skriiiik!! :O



Alltså, det spelar ingen roll hur han ser ut, men man är så van att se hans spacade hår :]

2011-08-05 @ 15:50:04
URL: http://taxelax.blogg.se/
Postat av: Chriis

Men shit har inte sett bill på ett tag men hade ett hum om hur han såg ut. MEn nu blev jag riktigt chockad :o

2011-08-05 @ 19:27:25
URL: http://chriisgiirl.blogg.se/
Postat av: veronica

alltså han är ju fortfarande skiit snygg. Men saknar ändå hans gamla stil, den var bäst ju!:D

2011-08-06 @ 00:56:32
URL: http://byveronica.blogg.se/

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0