[ZeitgeistMagazin.com]: Har Tokio Hotel slukats av jorden?


Har Tokio Hotel slukats av jorden?
Det var en gång fyra killar som hette Bill Kaulitz (21), Tom Kaulitz (21), Georg Listing (24) och Gustav Schäfer (22), som började leva sin dröm år 2005 och blev kända i Tyskland med deras band Tokio Hotel. Unga tjejer sprang efter dem i mängder, deras musikvideo "Durch den Monsun" spelades på TV och pressen rapporterade dagliga nyheter om killarna från Magdeburg. Men nu har de slukats av jorden.

Sedan dess har de tagit sina karriärer utomlands. En turné i Tyskland eller nya tyska nummer-ett-singlar står inte längre på bandets schema. Just nu befinner sig killarna i Japan och kammade hem ett av årets mest eftertraktade troféer på årets MTV VMAJ. Killarna vann i kategorin "Best Rock Video" med låten "Dark Side of the Sun" - enligt Tokio Hotels officiella hemsida. Men de trogna fansen glömmer inte sitt favoritband och de framgångar samt olika nyheter om Tokio Hotel kommer att fortsätta.

Och av just den anledningen har vi fått höra de senaste ryktena om att Bill och Tom snart kanske sitter med i juryn på programmet "The Voice of Germany" och äntligen kan ses på tysk TV igen. Killarnas karriär är långt ifrån över och jorden måste nog vänta lite längre trots allt.


Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Kommentarer
Postat av: ELSA&EMMA

Fin design!!!

2011-08-18 @ 16:45:46
URL: http://elsaemmas.blogg.se/

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0