[NewNotizie.it] - Tokio Hotel: Tillbaka till rötterna?


Tokio Hotel: Tillbaka till rötterna?
I december förra året släppte Tokio Hotel sitt senaste album "Best Of". En CD som innehåller det tyska bandets alla största hits från "Monsoon", låten som fick deras framgång att starta år 2007, till "Automatic", det senaste arbetet från albumet "Humanoid".

Ett "Best Of", men det har även väckt en del tvivel och kontroverser. Det finns de som tror att denna skiva bara var ett PR-trick för att kunna vinna tillbaka fansen efter resultatet av den senaste europeiska turnén "Humanoid City Tour", som var en succé trots att konserterna i Ryssland och en signering blev inställd på grund av dåligt väder, och att framgången på 6 år gick alldeles för fort.

Vad är sanningen?
En del frågor poppade upp i mitt huvud när jag såg den senaste musikvideon från killarna: "Hurricanes and Suns", deras senaste singel. Videon visar att killarna går bakåt. Materialet går tillbaka: från det allra senaste till första början, när de var unga tyska artister som var helt okända för större delen av världen och hette "Devilish". Efter att jag såg den undrade jag varför de ville gå tillbaka till rötterna? Var det bara en önskan om att påminna fansen om deras historia eller finns det något dolt som de ville att vi skulle förstå? Viljan att arbeta och göra musik på ena sidan och en önskan att gå tillbaka till starten på den andra. Kanske lär dem sig av sina misstag.

Är detta deras sanning?
Detta band har nu lämnat avtryck i sina fans' hjärtan runt om i världen. En kärlek som går utöver killarnas karriärval, och de kommer att finnas med dem tills de nämner ordet SLUT. Det är dock ett ord som tycks vara långt borta. En framgång, som nu har nått till Asien, specifikt till Tokyo, och hoppet att locka mer känslor och mindre tvivel hos alla tjejer som nu följer "fenomenet Tokio Hotel". Tillbaka till rötterna kan vänta!


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Kommentarer
Postat av: bd

jag tror nog att tillbaka till rötterna menas med att dom inte vill glömma vilka dem är och vart ifrån dem en dag startade. Ibland är det bra att sätta sig ner och bara tänka tillbaka. kommaihåg alla stunder som varit både jobbiga och bra. Jag tror dem vill sega att man ska komma ihåg det. man ska blicka framåt men ibland kan framtiden finnas i nåt du haft bakom dig. Du får aldrig glöam vart ifrån du igentligen kommer. En dag behöver du dinna minnen mer än du tror och då är det viktigt att vara tacksam över dem. hur jobbiga dem än är vissa gånger. Allt som händer har hänt och kommer aldrig tillbaka på samma sätt igen.



Jag tror absolut inte att best of albumet var ett PR trick. Det var en titt tillbaka till rötterna båda för killarna att påmina sig själv om hur allt startade och vad dem gåt igenom. Jag tror det påminer dem om deras starka band. Ibland behöver man påminas för att verckligen uppskata vart man är just nu.

Dom vill säkert också påmina fansen om alla stunder vi haft. Gamla minnen som dycker upp och verckligen får bandet att stärkas. Man blir nästan lite tårögd av att se på hurricanes and suns videon. Men det är lycko tårara



<3 kram till alla underbara TH fans där ute ^^ <3

2011-02-24 @ 12:01:46
Postat av: Anonym

Har du sett bilden av tom med en tjej som det skrevs om på thus in rumors/gossip-trädet?

2011-02-24 @ 17:12:25
Postat av: Isabella

Vet du något om Bravo Tv's uttalande om att Tom skulle vara tillsammans med den där kvinnan han setts tillsammans med för ett tag sedan? :)

2011-02-24 @ 19:35:18
URL: http://blackrose.blogg.se/
Postat av: Anonym

Är Fox på betterthantwins Correy? Låter så på det som skrivs, jag har haft tråkigt så jag kollade där, massor av "avslöjanden" om Tom&flickvän och nu "avslöjade" Fox att andreas och bill, ja du vet..alltså får jag fråga en sak? Varför stoppas inte sådana här människor som skriver/postar sådana bilder på forumen?

2011-02-25 @ 11:43:51
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Anonym

Det är ingen bild utan en video som spelades in under 2009, så den är gammal. Varken Fox eller Correy (en del säger att det är samma person, andra säger att de är vänner) känner tvillingarna, men de verkar däremot tro att de gör det (alltså de tror de vet massa saker). BetterThanTwins (tror sidan heter så, haha) är avsedd för att posta såna saker och alla som registrerar sig där gör det på egen risk! =)



Isabella

Den videon spelades in år 2009 och man ser bara Tom gå ut ur Bills bil, sedan går en kvinna från andra hållet (dock ser man inte ifall hon stiger ur Bills bil) och sen går dem bara bredvid varandra..

2011-02-25 @ 19:38:36
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Isabella

Okej, tack för svaret.

2011-02-25 @ 19:48:48
URL: http://blackrose.blogg.se/
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

^ Läs mer här, hittade nyss en översättning på vad de säger: http://kaulitzandthegs.blogg.se/2011/february/bravo-webtv-242-2011.html

2011-02-25 @ 19:57:05
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Isabella

Sv: Fick ingen länk?

2011-02-25 @ 20:08:07
URL: http://blackrose.blogg.se/

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0