[Test-News.de] - Tokio Hotel: Impopulära i Tyskland

Tokio Hotel: Impopulära i Tyskland
Det tyska poprock bandet Tokio Hotel med sångaren Bill Kaulitz, gitarristen Tom Kaulitz, trummisen Gustav Schäfer och basisten Georg Listing är ganska impopulära i sitt hemland. Även om dessa världsstjärnor fortfarande har mycket fans, bör det noteras att vissa Tokio Hotel fans i Tyskland är väldigt arga på sina stjärnor. Anledningen till varför är enkel: Tokio Hotel har på nolltid med fan-artiklar, konserter och album ökat försäljningen med flera miljoner euro i Tyskland och nu tillbringar dem mer tid utomlands. Oavsett om deras nya album bara släpps i Japan (Tokyo) eller om de vill förstärka live -och promo-närvaron utomlands, verkar det som om killarna från Tokio Hotel hellre skulle vilja bo där.

Många fans diskuterar nu om det kan bero på att Bill Kaulitz och co. inte har tjänat tillräckligt under den senaste turnén då den inte var utsåld samt förminskningen av försäljningen av CDs i landet då tyskarna föredrar att ladda ner CDs istället för att köpa dem osv. Men laddar verkligen japanerna, italienarna eller amerikanerna ner mindre album än tyskarna? Är det verkligen så viktigt att göra flera miljoner euro till ännu fler miljoner? Är den musikaliska kvaliteten bättre om inspelningarna är gjorda utomlands? Kan det vara så att Tokio Hotel bara har fått nog och försöker spela mer av ett åtagande för att behålla deras framgång? - Dessa fenomenen är vad man kallar en "snabbstart"!

Tokio Hotel-oro för de frustrerade fansen
Alla dessa frågor kommer just nu in på Tokio Hotel forum och skapar massor av spänning. En del fans försvarar bandet och försöker stötta Tokio Hotel så mycket som möjligt. Andra fans är riktigt arga och känner sig lurade av Bill Kaulitz och co. En sak är klar: Killarna från Tokio Hotel har tjänat så mycket pengar att de kan leva utan några ekonomiska bekymmer och det är definitivt inte någon anledning till att behöva flytta utomlands. Å andra sidan bör man komma ihåg att framgång idag har en stor inverkan på människors personligheter och orsakar också en rädsla, och säkerligen om karriären är hotad. Men vad som är svaren på frågorna är, och hur det kommer att gå för Tokio Hotel, fortfarande mycket spännande.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Kommentarer
Postat av: sara

Håller med där..

2011-02-23 @ 21:48:46
URL: http://germanottas.blogg.se/
Postat av: Natalie

Men åh. Orka folk som inte kan vara glada när det går bra för dem! Tokyo har ju alltid varit en dröm för dem!

2011-02-23 @ 22:09:23
URL: http://unleashedpuppies.blogspot.com
Postat av: bd

men hjäälllpp >.< snacka om att dem har slut på saker att skriva om. anledningen till att dem lämnade tyskland var ju (så vit jag har förståt) stalkers och problem med säkerheten.Sen kan jag ju hålla med om att det har dyckt upp några märkliga förändringar och så. jag saknar dem lite :( det känns som evigheter sen man verckligen såg dem som sig själva på nåt sätt.

2011-02-23 @ 23:03:16

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0