[RevistaUpss.uy]: Tokio Hotel på turné genom Latinamerika!


Tokio Hotel på turné genom Latinamerika!
Det tyska bandet Tokio Hotel började sin turné genom Latinamerika den 23 november med en förväntad konsert i Brasilien. Men de besökte även Peru, Chile och Mexiko. Ja! Vi var väääääldigt nära dem! I denna notering berättar vi allt som hände med bandet!

Brasilien:
¤ Det ryktades om att det var låga publiksiffror på konserten i Brasilien, endast 5000 fans. Grejen är den att kapaciteten för arenan de spelade i gick endast på det antalet. Det fanns inte ens plats för en liten synål!
¤ Bandet blev överraskade av de brasilianska fansens reaktioner, som sjöng med i nästan perfekt tyska till varje låt som killarna spelade. Bill sade överraskande: "Det här är fantastiskt. Det är verkligen fantastiskt, vi hade inte förväntat oss det här. Tack!"
¤ Hundratals tjejer grät ut sina känslor under konserten.
¤ Konserten avslutades med "Forever Now" och var 90 minuter lång.

Peru:
¤ "Skrik", "Eufori" och "svimmande fans" var orden som användes allra mest i peruanska pressen för att sammanfatta Tokio Hotels konsert på Jockey Club i Lima.
¤ Mer än 8500 människor var där, mest tjejer.
¤ Stilen var verkligen futuristisk.
¤ Antalet svimmande fans orsakade stor uppmärksamhet. Tjejerna, som var super känslosamma, svimmade och läkarteamet fick hjälpa några dussin fans.
¤ Konsertens specialeffekter, pyroteknik, och eldbollar var konsertens stora höjdpunkt.
¤ Bill gjorde flera kostymbyten.
¤ TokioManian började redan på Jorge Chávez-flygplats. Trots flera timmar av väntan av de villkorslösa fansen, fick de inte en glimpt av de tyska stjärnorna på nära håll då vakter blev tillkallade som snabbt transporterade bandmedlemmarna efter att ha landat strax innan 23 på natten.
¤ I varje fall, så ville den officiella fancluben i Peru (med mer än 10.000 medlemmar) ge dem presenter. Vad var det? Fyra Chullos, en Palo de Lluvia, en pannflöjt och en Cajón.

Chile:
¤ 9000 människor fyllde Movistar Arena där Tokio Hotel gav sin konsert i landet.
¤ Större delen av publiken var tonåringar som inte var äldre än 15 år.
¤ Innan konserten donerade den tyska kvartetten ett bibliotek och ett musikklassrum till en fattig skola.

Mexiko:
¤ Trots att idén var att börja i Monterrey (norra Mexiko), så blev Tokio Hotel tvunga att ställa in den konserten pga säkerhetsrisker i staden som skapats mellan två rivaliserade gäng som har slutat i hundratals dödsfall i år.
¤ "Pga säkerhetsproblem, kommer det inte bli möjligt att gå vidare med våran konsert i Monterrey. Vi är väldigt ledsna över detta och önskar att säkerheten förbättras så snart som möjligt. Alla biljetter kommer att återbetalas på följande sätt: Beloppet av biljetterna utan serviceavgift återbetalas på biljettkontoret för Arena Monterrey från och med kl 11.00 på fredagen den 26 november 2010. Ersätting för dem som köpt med kreditkort kommer att återspeglas på ditt kontoutdrag inom de närmaste 25 dagarna. Vi ber om ursäkt för det här problemet", skrev det tyska bandet på sin hemsida.
¤ Bandet, som leds av Bill Kaulitz, är inte det första som tar det beslutet när det kommer till Monterrey: för några månader sedan gjorde den amerikanska trion Jonas Brothers samma sak. 
¤ Det var synd eftersom killarna skulle ha spelat i en arena (Arena Monterrey) med en kapacitet för 17.600 människor. Enligt mexikansk press hade större delen av biljetterna dessutom blivit sålda! 
¤ Konserten fortsatte äntligen i Mexico City på Palacio de los Deportes. Euforin från fansen till det tyska bandet gjorde så att de blev tvunga till att ta en 20-minuters paus eftersom folk krossade varandra, och det var mer än två dussin medvetslösa tjejer. Det hände när kvartetten spelade låten "World Behind My Wall".
¤ Säkerhetspersonalen kastade vatten till fansen som stod nära scenen. "Mexico City! Hola! Igår besökte vi pyramiderna och det var fantastiskt. Våran guide sade att han kände att den här konserten skulle bli vår bästa någonsin", förklarade Bill Kaulitz, som skapade ännu mer hysteri.
¤ En dag innan konserten campade hundratals Tokio Hotel fans utanför Palacio de los Deportes för att kunna få en bra plats på konserten.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0