RTL Punkt 12 - 23/3 2006


Varje dag predikar oräkneliga mödrar för sina barn att frisk luft och hälsosam mat är bra för dem. Och nu kommer Tokio Hotel och säger: "Vi äter bara snabbmat" och, citerar: "Orörd natur är skit äckligt." Natasha W. och Tanja J. träffade killarna igår på en konsert i Wien och frågade dem hur vi ska tolka det.

Nu är det slut på gömmandet: Helt oblyga unnar sig Bill & Co ett glas champagne offentligt. Två guld och två plaina för över hundra tusen sålda album i Österrike - det behöves uppenbarligen firas. Efter den enorma bråket med ungdomars välbefinnande-kontoret för fyra månader sedan, har killarna varit riktigt försiktiga med att dricka alkohol offentligt. Men ingen fara, Bill & Co hade något att fira och hade direkt efter något alldeles nytt att prata om. Lyssna på detta:

Bill:
Vi är alla "drinnis" (drin = inne), alltså vi sitter inne hela dagarna och äter bara snabb mat och gillar inte dessa fräscha "draußi" (draußen = utomhus) sakerna, typ sallad och rucolasallad.

Fantastiskt, kommer alla dessa mödrar tänka nu, som precis har jobbat så hårt med att lära sina tonåringar om hälsosam mat och sånt - eller till exempel, att ett träd inte står i skogen endast för dekoration. Och sedan kommer tonårsidolen Bill och har även mer att tillägga:
Bill:
Orörd natur, till exempel. Det är skit äckligt. Där allt är, typ, överväxt... vi hatar det.

Man måste och kan bara förklara det med en sen våg av puberteten. Killarna firade åtminstone basisten Georgs 19 födelsedag lugnt - eftersom man blir för gammal för vissa saker vid något tillfälle, eller hur?
Bill:
När vi fortfarande var unga, så... Tja, dit vi åkte var... Men vi är alltid väldigt strikta när vi är på turné. Vi festar inte mycket då...
Tom: Vi är väldigt ordningsamma generellt sätt! ;)
Bill: ...eftersom vi alltid vill ha så mycket energi som möjligt på konserterna.

Tja, och det är säkert varför träning utanför scenen är en tabu också.
Bill:
Vi hatar att vara ute och röra på oss. Vi åker alltid från punkt A till B i bil, taxi eller vad som helst. Vi går nästan aldrig.

Åh, tja, ni mammor och pappor där ute: Låt oss vara optimistiska. Vad Tokio Hotel går igenom just nu - det är nog bara en av dessa faser - och visst, det kommer att gå över snabbt.
Engelsk översättning: Artax @ THA. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Direktlänk till videon.

Kommentarer
Postat av: Caroline

just found this...

http://www.youtube.com/watch?v=LeOrZUCU7-s ???

2011-01-08 @ 20:44:26
Postat av: Makda

Jag vet inte om du vet men det kommer bli fan träff den 4:e mars och det finns en grupp på FB där det finns mer info. Gruppen heter: Tokio Hotel Fanträff STOCKHOLM på facebook (:

Desto fler som kommer desto roligare blir det :)

2011-01-09 @ 01:08:58
URL: http://makdaas.blogg.se/
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Jo, jag visste om det redan. Skulle ha lagt upp det igår redan, men nu har jag gjort ett inlägg iallafall: http://kaulitzandthegs.blogg.se/2011/january/fantraff-i-stockholm-den-4-mars-2011.html

2011-01-09 @ 16:02:38
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0