Universal Music Singapore @ 20/1 2011

Tokio Hotel Fanatiker!
Här är stunden ni har väntat på! Hur vinner man den underbara A2 affischen som är tryckt på detta fantastiska kvalitépapper, så man kan sätta upp den på väggen hemma?!

Så här:
1) Rekommendera 15 av dina Facebook vänner att "Gilla" vår Universal Music Singapore Facebooksida. Dessa vänner ska inte vara ett fan av UMS nu, då meningen med det här är att vi vill att du ska rekommendera dina vänner till vår sida.
2) Mejla namnen på dina 15 vänner som du har rekommenderat, ditt Facebook användarnamn, ditt kontaktnummer och ditt riktiga namn till [email protected]. Skriv "Tokio Hotel Facebook Contest" i överskriften på mejlet.
3) Efter att du har gjort det ovan, klicka i "Gilla" på denna bild med den vackra A2 affischen och kommentera att du har mejlat oss!

Dessa tre steg ska vara klara innan fredagen den 28 januari 2011 vid midnatt (svensk tid: 17.00. Få andra Tokio Hotel fans att delta i denna spännande tävling!

Och självklart, vet vi att ni kommer att fråga: Kan fans utanför Singapore delta i denna tävling också? Självklart! MEN det är bara om du har vänner som bor i Singapore som kan ta hand om priserna åt dig, och om du har tur! Snabbt! Börja samla Tokio Hotel vänner på Facebook, som vi sade tidigare: Tokio Hotel musik förenar fans över hela världen!


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Se hur affischen ser ut samt läs det första inlägget om tävlingen - HÄR.


Kommentarer
Postat av: Lisa

Kolla in den här, två tjejer som gjort en film "Så Nära" som handlar om deras förälskelser, Kaulitz brödrarna.



http://www.facebook.com/sa.nara.2010?v=wall

2011-01-21 @ 19:57:46
URL: http://elisabethsfoto.blogg.se/

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0